Tiket dana (ponedeljak, 09.03.2020)

tiket dana

Naš tiket za nedelju bio je pun pogodak, ali ko nije imao sreće za vikend, za njega je ponedeljak pravi dan za ispravljanje propusta. Ponuda nije spektakularna, ali za sastavljanje tiketa sasvim je dovoljno utakmica.

Štutgart – Bilefeld – 0-2 @ 2.28 u 1xbet

Veliki derbi nemačke Cvajte igra se u Štutgartu. Vodeća Arminija gostuje drugoplairanim “švabama”, a ima šest bodova prednosti. Mnogi su skloni tvrdi da će upravo ove dve ekipe zajedno u Bundesligu, dok će o mestu u baražu odlučivati Hamburger i Hajdenhajm. Ipak, prvenstvo traje još punih deset kola, pa je moguće da dođe do mnogobrojnih neplaniranih stvari. Štutgart je odličo otvorio drugi deo prvenstva, vezao je pet utakmica bez poraza, uz četiri pobede i jedan remi. Pomalo neočekivano usledio je poraz od Grojter Firta u prošlom kolu od 2:0, pa ih je Hamburger sustigao zahvaljujući pobedi u subotu, a Bilefeld im odmakao na šest bodova. Gosti nastavljaju po planu, oni su pobedili pet puta u prolećnom delu prvenstva, a samo im se “izvukao” Aue, ggde je bilo 0:0. Na pet utakmica, od tih šest, Arminija nije primila ni gol, pa su njihovu mrežu u prolećnom delu pogodili samo fudbaleri Grojter Firta, i to dva puta, ali je slaba uteha kad su izgubili sa 4:2. Gosti su u mnogo povoljnijoj poziciji, i njima potpuno odgovara i remi u ovom meču. Pokušaće da zatvore prilaze svojoj mreži, a u napadu šta urade. U prvom delu prvenstva Štutgart je pobedio u Bilefeldu minimalnim rezultatom, pa smatramo da će i sada biti malo golova, najviše dva. Za igru 0-2 gola u kladionici 1xbet kvota je 2.28.

Gorica – Lokomotiva – 2 @ 2.75 u Meridianbet

Ekipa Lokomotive pravi je hit hrvatskog prvenstva. Momčad iz Kranjčevićeve ulice igra odlično i žestoko preti Hajduku i Rijeci, koji se bore za drugu poziciju i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona. “Lokosi” u u seriji od četiri uzastopne pobede, na kojima im se mreža nije nijednom zatresla. Ipak, treba reći da nisu igrali ni sa jednom ekipom iz gornjeg dela tabele, pa im posle ovog meča u Gorici slede prava iskušenja. Domaći tim je siguran u sredini tabele, osvojio je četiri boda u dva prethodna kola, čime je poništio gorak ukus nakon ubedljivog poraza u Splitu od 6:0. Gorica je na omaćem terenu poražena još u oktobru, od zagrebačkog Dinama, a od tada je naređala sedam utakmica bez poraza pred svojim navijačima. Ovo je, u neku ruku, komšijski derbi, ove ekipe su se sastale već dva puta u aktuelnoj sezoni, prvo je u Velikoj Gorici bilo 0:0, a onda je Lokomotiva bila ubedljiva u Zagrebu i slavila sa 4:0. Na prethodna dva gostovanja “lokosi” su dali četiri, a nisu primili nijedan gol, pa predviđamo njihov trijumf, koji bi ih ostavio u trci za drugim mestom. Za dvojku u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.75.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 5.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.