Tip dana: Sasuolo – Breša: Mogu li gosti do iznenađenja u Ređo Emiliji?

U ponedeljak je na programu poslednji meč 26. kola italijanske Serije A, koji će biti odigran u Ređo Emiliji, gde će Sasuolo dočekati ekipu Breše. Meč će biti odigran bez prisustva publike zbog korona virusa. Duel između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.

Sasuolo: Poraz bi zakomplikovao dosta stvari!

Fudbaleri Sasuola igraju solidno ove sezone, i uglavnom su kao i u nekoliko prethodnih sezona dosta vremena proveli na sredini tabele, a u ovom trenutku se nalaze na 13. mestu na tabeli sa 29 osvojenih bodova, što je trenutno za četiri boda više od ekipe koja će na kraju prvenstva napustiti Seriju A. U poslednje vreme ekipe iz Ređo Emilije igra zaista dobro, pa su tako na pet poslednjih mečeva ostvarili čak tri pobede, uz po jedan remi i poraz. U prošlom meču je Sasuolo na svom terenu poražen od Parme, a zanimljivo je da je taj meč odigran pre skoro mesec dana, pošto je poznato da je nekoliko mečeva bilo odloženo zbog velike epidemije koja je zadesila Italiju.
Generalno, ekipa iz Ređo Emilije igra promenljivo na svom terenu ove sezone, i do sada su na dvanaest odigranih susreta zabeležili pet pobeda, jedan remi i čak šest poraza. Kada su u pitanju gostujući mečevi, Sasuolo je do sada ostvario tri pobede, četiri remija, i pet poraza što i nije toliko loše, ako uzmemo u obzir da Sasulo godinama unazad važi za klasičnu domaćinsku ekipu.
Pre tog poraza od Parme na svom terenu, Sasuolo je slavio na gostovanju kod SPAL-a.

Breša: Poslednja nada za ovu ekipu!

Breša se ove godine posle baš dosta vremena vratila u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala i to pošto su imali zaista odličnu sezonu u Seriji B. Međutim, kako sada stvari stoje Breša bi već posle samo jedne provedene sezone u Seriji A mogla ekspresno da se vrati u drugu ligu pošto se u ovom trenutku nalaze na poslednjem mestu na tabeli sa samo šesnaest osvojenih bodova.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa ne zna za trijumf, a u tom periodu su doživeli čak četiri poraza i samo jedan remi i to protiv Udinezea na svom terenu kada je bilo 1:1. U prošlom kolu je Breša odigrala jedan izuzetno dobar meč na svom terenu, ali su nažalost poraženi od Napolija. Zanimljivo je da je domaćin vodio posle prvog poluvremena, ali su izabranici Đenara Gatuza u drugom delu igre preokrenuli rezultat i nastavili borbu za plasman u Ligu Evrope.
Što se tiče partija na domaćem terenu, Breša je do sada odigrala trinaest mečeva, u kojima su ostvarili samo jedan trijumf, tri remija i čak devet poraza. Kada su u pitanju gostovanja, ova simpatična ekipa je do sada gostovala dvanaest puta, i uspeli su da ostvare čak tri pobede, uz jedan remi i osam poraza.

Naš predlog

Breši je ovo možda i poslednja prilika da se uključe u borbu za opstanak, ali se pita tu nešto i Sasuolo koji bi eventualnim porazom došao u poprilično nezgodnu situaciju. Mišljenja smo da će ipak Sasuolo opravdati ulogu favorita u ovom susretu, pa vam zbog toga predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.85. Treba očekivati ozbiljan otpor Breše, i mišljenja smo da bi gosti mogli do makar jednog gola na ovom susretu, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.69. Za kraj, savetujemo vam da probate sa kombinacijom ovih igara i da probate sa 1&GG koji kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 3.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.