Tip dana: Lajpcig – Totenhem: “Pevci” žele u četvrtfinale, ali protivnik je fenomenalan!

U utorak su na programu revanš mečevi osmine finala Lige šampiona, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Lajpciga i Totenhema. U prvom meču je nemačka ekipa u Londonu slavila sa 0:1, pa nema sumnje da prošlogodišnjeg finalistu očekuje izuzetno težak zadatak. Revanš susret između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Lajpcig: Može li ova ekipa do plasmana u četvrtfinale?

Fudbaleri Lajpciga igraju izuzetno dobro ove sezone, a svakako da to verovatno i najbolje potvrđuju njihov plasman u osminu finala Lige šampiona, što je samo po sebi veliki uspeh za ovu ekipu. Na sve to, Lajpcig je na pragu prolaska među osam najboljih evropskih ekipa, pošto su u prvom meču osmine finala Lige šampiona slavili na gostovanju kod Totenhema, i to pošto su odigrali jedan fenomenalan meč.
Što se tiče nemačke Bundeslige, mora se priznati da ova ekipa pruža nešto slabije partije u poslednje vreme, pošto su na dva poslednja duela samo remizirali, i to prvo protiv Leverkuzena na svom terenu, a onda i u prošlom kolu na gostovanju kod Volfsbuga, kada nije bilo golova. Naravno, ne treba zaboraviti da je Lajpcig pre toga demolirao Šalke na gostovanju kada je bilo čak 0:5.
U ovom trenutku se Lajpcig nalazi na trećem mestu na tabeli i imaju pet bodova manje od vodećeg Bajerna i bod manje od drugoplasirane Borusije iz Dortmunda, ali ono što svakako treba napomenuti je podatak da Lajpcig do kraja šampionata ima dosta lakši raspored u odnosu na ove dve ekipe, što sigurno znači da Lajpcig još uvek nije rekao svoju poslednju reč kada je u pitanju borba za titulu.
Svakako, pre toga ih očekuje možda i meč sezone, i nema sumnje da ih očekuje baš težak posao protiv jako kvalitetne ekipe koja će morati da ide na trijumf.

Totenhem: Da li je vreme za novo čudo?

Fudbaleri Totenhema imaju velikh problema ove sezone, i utisak je da se ništa nije promenilo ni nakon što je Poketino napustio ovu ekipu, a na njegovo mesto došao Žoze Murinjo. Ruku na srce, treba biti realan pa priznati da su i povrede učinile svoje, a tu pre svih mislimo na Harija Kejna koji je godinama unazad najbolji fudbaler Totenhema, ali i najubojitija igla u napadu.
U ovom trenutku se “pevci” nalaze tek na osmom mestu na tabeli i imaju čak sedam bodova manjka u odnosu na četvrtoplasirani Čelsi, ali je sigurno da je sve navijače ekipe iz Londona obradovala vest da će i petoplasirana ekipa na kraju šampionata ući u Ligu šampiona, zbog činjenice da je Mančester Siti izbačen iz najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja na dve sezone. Trenutno, Totenhem ima četiri boda manjka u odnosu na petoplasirani Mančester Junajted, pa je sigurno da je još uvek sve otvoreno kada je plasman u Ligu šampiona u pitanju, što je svakako primarni cilj za ovu sezonu.
I za ovaj meč Žoze Murinjo neće moći da računa na svoja dva najbolja fudbalera – Kejna i Sona, ali je sigurno da će i pored toga njegovi izabranici imati veliki motiv da eliminišu Lajpcig, pošto bi sasvim sigurno na taj način u neku ruku spasili generalno dosta lošu sezonu.

Naš predlog

Sigurno je da je Lajpcig pokazao dosta više u prvom meču između ove dve ekipe, ali ne treba naravno unapred otpisivati ni Totenhem koji ima dosta više iskustva kada su ovakvi mečevi u pitanju. Upravo zbog toga smo mišljenja da “pevci” i pored toga što su izuzetno oslabljeni u ovom susretu neće izgubiti ovaj meč, pa vam predlažemo da probate sa duplom šansom x2 koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.41. Pošto “pevci” moraju da napadnu od prvog minuta, svakako da bi ovo mogao da bude jedan izuzetno efikasan duel zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.71. Za kraj, imamo za vas jednu izuzetno hrabru prognozu. Mislimo da bi Totenhem mogao da postigne dva gola na ovom susretu, zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom G2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fenomenalnom kvotom 3.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.