Tiket dana (utorak, 10.03.2020)

tiket dana

Slede nam revanši osmine finala u Ligi šampiona, dve utakmice igraju se ovog utorka, a tu su i zaostali mečevi u Španiji i nižim engleskim ligama.

Lajpcig – Totenhem – GG3+ @ 2.23 u Meridianbet

“Bikovi” su ostvarili veliku pobedu u Londonu pre dve sedmice, slavili su sa 1:0 i svi ih već vide među osam najboljih. Međutim, zar isto nije učinio i Ajaks u prethodnoj sezoni, pa je Totenhem slavio, istina uz dosta sreće, u Amsterdamu i probio se u finale. Sada “pevci” imaju ogromnih kadrovskih problema. Hari Kejn je odavno van pogona, njemu se pridružio Korejac Son, a Kristijan Eriksen je otišao u Inter. Dakle, nije to onaj Totenhem od prošle sezone, pogotovo jer na klupi više nije Maurisio Poketino, već Žoze Murinjo. Gosti su u lošem momentumu, pet utakmica su bez pobede, računajući sva takmičenja, a posle četiri uzastopna poraza, u subotu su osvojili bod protiv Barnlija na “Turf Muru” i dodatno zaostali za ekipama koje se bore za Ligu šampiona. Ni Lajpcigu ne cvetaju ruže u Bundesligi, prelako su ispustili prednost u odnosu na Bajern, a sada već zaostaju pet bodova za Bavarcima. Prestigao ih je i Dortmund, i teško će uraditi nešto više, kada je “salatara” u pitanju. Pošto su ispali iz iz domaćeg Kupa, ostaje im Liga šampiona kao jedino takmičenje u kome bi mogli do prvog trofeja u istoriji, ali koliko je to realno, procenite sami. Totenhem nema šta da čeka, mora da krene svim silama ka golu domaćih i pokuša da postigne gol, ili dva. “Bikovi” su moćni pred svojim navijačima, mada su u prolećnom delu već dva puta remizirali. Teško će ovde da prođe bez golova, u svakom trenutku će jedan od rivala imati zaostatak, pa će morati da napada. Zato je naš predlog igra gol-gol, uz bar tri gola na meču. Za GG3+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.23.

Nots Kaunti – Alderšot – 1 @ 1.83 u 1xbet

Najstariji fudbalski klub na svetu preživljava teške dane. Prošlog proleća ispali su iz Lige 2, poslednje profesionalne, pa se ove sezone takmiče u Konferenciji. Prvenstvo se bliži kraju, ostalo je još sedam kola, a onda sledi baraž za plasman u viši rang, pošto samo jedna ekipa, ona prvoplasirana, odlazi u Ligu 2 direktno. Nots Kaunti nema velike šanse da se dokopa prvog mesta, ali će crno-beli, najverovatnije, izboriti plasman u Plej of. Dobro bi bilo kada bi na kraju zauzeli drugo ili treće mesto, pa preskočili prvi krug, ali im je najbitnije da se nađu među prvih sedam timova. Gosti su u donjem delu tabele, na 17. mestu, ali je i to sjajan plasman uzevši u obzir kako su loše počeli sezonu. Dugo su bili na poslednjem mestu, ali je Alderšot u sredini prvenstva zaređao sa uspesima i pobegao sa dna. U prošlom kolu je stigao neočekivan poraz za Alderšot na domaćem terenu i to posle dve vezane pobede. Minimalnim rezultatom savladao ih je Dag&Red, pa sada prvoj ekipi ispod crte, a to je Mejdenhed, beže samo pet bodova. Nots Kaunti ima dva vezana gostovanja iza sebe i dve pobede na njima. Očekujemo da zabeleže i treću, ovog puta na svom terenu. U prvom delu sezone Alderšot je pobedio Nots Kaunti sa 2:1, a sada očekujemo revanš. Za jedinicu u kladionici 1xbet dobija se kvota 1.83.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici 1xbet iznosi 4.08.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.