Tip dana: Lion – Rems: Biti ili ne biti za domaćina!

Ovog vikenda su na programu mečevi 29. kola francuske Lige 1, a premijerni susret se igra na “Žerlanu” gde će fudbaleri Liona dočekati Rems. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Lion: Očekivali smo dosta više!

Nema zaista nikakve sumnje da smo od fudbalera Liona dosta više očekivali ove sezone. Naime, ekipa sa “Žerlana” se trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli i u ovom trenutku imaju čak devet bodova manjka u odnosu na četvrtoplasiranu ekipu na tabeli, a pominjemo to iz razloga što baš to četvrto mesto i poslednje koje na kraju sezone donosi plasman u Ligu Evrope, što se kako vreme prolazi samo po sebi nametnulo kao primarni cilj Liona.
Ono za šta navijači ove ekipe ne mogu da prigovore svojim fudbalerima je Liga šampiona, pošto je Lion prvo došao do plasmana u nokaut fazu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, a onda i u prvom meču osmine finala uspeo na svom terenu da savlada favorizovani Juventus sa 1:0.
Ono što treba takođe istaći je da je veoma diskutabilno da li će revanša u Torinu uopšte i biti, pošto je cela ekipa Juventusa u karantinu zbog toga što je Rugani bio pozitivan na korona virus. Bilo kako bilo, Lion ima lepu prednost iz prvog meča pred eventualni revanš, ali je i dalje utisak da se ekipa sa “Žerlana” dosta muči u francuskom šampionatu, gde su u prošlom kolu poraženi od Lila na gostovanju, kada je bilo 1:0.

Rems: Najprijatnije iznenađenje šampionata!

Što se tiče Remsa, sigurno je da apsolutno niko nije očekivao da će ova ekipa pružati ovoliko dobre partije ove sezone. Naime, Rems se u ovom trenutku nalazi na fantastičnom petom mestu na tabeli, ali imaju čak osam bodova manje od četvrtoplasiranog Lila, a poznato je da to mesto na kraju sezone donosi plasman u Ligu Evrope.
Nije nikakva tajna da je primarni cilj Remsa u ovom šampionatu bio opstanak u društvu najboljih, i slobodno već sada možemo govoriti o tome da je ova ekipa to ostvarila, pa nema sumnje da će pokušati da napadne i to četvrto mesto, naravno ukoliko se ukaže prilika, pošto smo već pominjali da je Lil dosta pobegao.
U poslednje vreme Rems pruža fantastične partije pa su tako na četiri poslednja meča bez poraza a u tom periodu su ostvarili dve pobede i dva remija. U prošlom kolu je ova ekipa ostvarila veoma važnu pobedu na svom terenu protiv Bresta, a taj meč je završen rezultatom 1:0. Pre toga je Rems dva puta zaredom remizirao, i to na dva poprilično teška gostovanja, pošto su prvo odigrali nerešeno kod Sent Etjena, a potom i protiv Monaka. Pre svega toga je ova ekipa slavila na svom terenu protiv Rena, i tako još jednom pokazala svima da pred svojim navijačima pružaju fenomenalne partije ove sezone, a svakako najbolji pokazatelj za to su i samo dva poraza na svom terenu.

Naš predlog

Za domaćina je ovaj meč biti ili ne biti pošto bi eventualnim neuspehom na ovom susretu izgubili skoro svaku šansu za plasmanom u neko od evropskih takmičenja. Zbog svega toga vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 1.90. Takođe, mišljenja smo da će domaćin postići makar dva gola na ovom susretu pa vam zbog toga preporučujemo da probate sa igrom D2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.14. Za kraj, ovo bi mogao da bude jedan susret sa velikim brojem golova, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.