Tiket dana (petak, 13.03.2020)

tiket dana

Danas je petak 13. ali nam se čini, zbog aktuelne situacije, da su svi dani “petak 13.” Viruskorona hara svetom, a sport je jedna od najvećih žrtava. Ogromna većina sportskih takmičenja je suspendovana i okazana, a pitanje je kada će i preostala, koja se još igraju. U takvoj atmosferi pokušali smo da pronađemo nekoliko utakmica i sastavimo tiket.

Fulam – Brentford – 1 @ 2.75 u Bet365

Jedna od ove dve ekipe oprostiće se od direktnog ulaska u Premijer ligu. Fulam je trenutno treći, dok je Brentford četvrti. Ukoliko žele da zadrže korak sa vodećim dvojcem, moraju da osvoje tri boda u derbiju. Ipak, mnogo su propustili u prethodnom periodu. “Pčelice” su tek u prošlom kolu prekinule niz od pet utakmica bez trijufa, u kojima su četiri puta remizirali, a izgubili od poslednjeplasiranog Lutona. Da se vraćaju u formu potvrdili su pobedom nad šefildskim “Sovama”, koje su savladali sa 5:0. Fulam je u nešto boljoj formi u proteklom periodu, londonski klub na poslednje četiri utakmice nije izgubio, a po dva puta je pobedio i remizirao. Brentford je na pet prethodnih gostovanja slavio samo u Halu, dok je Fulam na svom “Krejven Kotidžu” izgubio jedno od Barnslija, u pet poslednjih utakmica, a taj poraz bio je dovoljno šokantan. U prvom delu prvenstva Brentfod je pobedio Fulam minimalnim rezultatom, a sada verujemo u trijumf doskorašnjeg premijerligaša koji ima u timu prvog strelca lige, našeg Aleksandra Mitrovića. Kvota za jedinicu u kladionici Bet365 iznosi 2.75.

Bilefeld – Osnabrik – 1 @ 1.64 u Meridianbet

Arminija grabi ka Bundesligi. U prošlom kolu lider je gostovao u Štutgartu, i u derbiju kola osvojio važan bod. Još značajnije je što je prvom pratiocu oduzeo dva, na njegovom terenu. Bilefeld je nastavio i ovog proleća sa odličnim igrama iz jesenjeg dela sezone. Na sedam odigranih utakmica u Cvajti na pet su pobedili, a dva puta su remizirali. Sada beže šest bodova “Švabama”, a trećeplasiranom Hamburgeru sedam. Tu je još i Hajdenhajm, i između ove četiri ekipe treba tražiti dve koje će igrati u eliti i jednu koja će u baraž, naravno ako se prvenstvo regularno završi. Goste iz Osnabrika muče druge brige. Oni nisu pobedili nijednom od Nove godine, a osvojili su samo tri boda. U prošlom kolu su doživeli debakl na svom terenu od slabog Vehena iz Vizbadena, bilo je čak 6:2 za goste. Pravo je čudo da je Osnabrik još uvek na solidnom 12. mestu, mada prvoj ekipi ispod crte, a to je pominjani Vehen, sada beže samo četiri boda. U prvom delu sezone Arminija je slavila u Osnabriku minimalnim rezultatom, a očekujemo da to uradi i sada. Za jedinicu u kladionici Meridianbet dobija se kvota 1.64.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Bet365 iznosi 4.51.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.