Tiket dana (ponedeljak, 16.03.2020)

tiket dana

U odnosu na današnju, jučerašnja ponuda nam je kao iz bajke. Ali, to je realnost u ovim danima. Ponedeljak ionako nije prebogat utakmicama, a ovaj posebno. Ipak, pronašli smo predloge za tiket.

Altinordu – Balikesirspor – 0-2 @ 1.80 u Bet365

Prvenstvo u Drugoj ligi Turske bliži polako kraju, i kako sada stoje stvari, trebalo bi da se okonča bez problema. U 28. kolu sastaju se Altinordu i Balikesirspor, timovi iz donjeg dela tabele, ali koji ne bi trebalo da imaju briga oko opstanka. Pogotovo to važi za goste, koji su trenutno na 11. mestu sa 34 boda. Altinordu je sakupio četiri boda mnaje i nalazi se na 14. emstu, samo dve pozicije od zone ispadanja. Ipak, prva ekipa ispod crte ima sedam bodova manje, pa bi ta zaliha mogla da bude lepa prednost u finišu sezone. Domaćin ima dve pobede i dva poraza u prethodna četiri kola, a u prošlom je doneo sva tri boda sa gostovanja kod Istanbulspora. Što se gostiju tiče, nisu pobedili već na četiri uzastopna meča, ali su posle tri remija izgubili tek u prošlom kolu od Bursaspora. Nekako bi remi bio po meri i jednima i drugima, ali je simptomatično da nema mnogo golova kada se sastaju međusobno. Na poslednje tri međusobne utakmice ova dva tima, pao je ukupno jedan gol. Jesenas je bilo 0:0, pa ne mislimo da ćemo videti goleadu ni sada. Za 0-2 gola u kladionici Bet365 kvota je 1.80.

Lanus – Argentinos Juniors – 1 @ 2.25 u Meridianbet

Posle završenog prvenstva Argentinci igraju Kup, koji se takođe igra u liga sistemu. Obe ekipe završile su Superligu visoko plasirane, Argentinos JUniors je bio peti, a Lanus sedmi. Da je Lanus bio uspešniji u poslednjim kolima, sigurno da bi i plasman bio bolji, ali su oni u poslednjih pet kola imali četiri remija i jedan poraz. Gosti su bili nešto uspešniji, ali je i njih boljeg plasmana koštao veliki broj nerešenih utakmica. Ovo je tek početak ovog takmičenja, klubovi jesu u takmičerskoj formi, ali je značaj mnogo manje nego kada se igraju ligaški mečevi. Pre nešto više od mesec dana Argentinos je ugostio Lanus, a taj meč u Superligi okončan je bez golova. Ne očekujemo mnogo golova ni sada, ali nam se čini da bi Lanus mogao da iskoristi prednost domaćeg terena. Poslednji put je Argentinos ovde slavio pre pet godina. Za jedinicu u kladionici Meridianabet dobija se kvota 2.25.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Bet365 iznosi 4.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.