Tip dana: Antalijaspor – Sivaspor: Može li gost do pobede na vrućem gostovanju?

U ponedeljak je izuzetno slaba ponuda, što je svakako očigledno zbog velike epidemije koja je zadesila Evropu, ali smo ipak za vas analizirali jedan duel turskog šampionata, koje se još uvek igra, ali nažalost bez prisustva publike, što je svakako i očekivano. U pitanju je duel između Antalijaspora i Sivaspora koji je na programu od 18 časova.

Antalijaspor: Sjajne partije u poslednje vreme!

Antalijaspor je imala dosta problema u prvom delu sezone, ali ako uzmemo u obzir kako ova ekipa igra u poslednjih pet kola, sigurno je da svi navijači ovog tima mogu da budu i više nego zadovoljni. Naime, Antalija se trenutno nalazi na 12. mestu na tabeli, a na poslednjih pet mečeva su bez poraza i u tom periodu su ostvarili dve pobede i tri remija, čime su se i popeli na ovu poziciju na tabeli.
U prošlom kolu je Antalijaspor remizirala na gostovanju kod Genčerberligija, i to pošto su došli do poravnanja u poslednjih desetak minuat kada je precizan bio iskusan Lukas Podolski. Pre toga je ova ekipa odigrala jedan fantastičan meč na svom terenu protiv Fenerbahčea, u kom nije bilo pobednika, ali je bilo dosta golova, pa je na kraju bilo 2:2. Naravno, treba dodati i da je Antalija na tom susretu primila izjednačujući gol u šestom minutu sudijske nadoknade.
Ono što i te kako treba dodati je da su fudbaleri Antalije najgori domaćini u ligi pošto su do sada ostvarili samo dve pobede na svom terenu. Ipak, ova ekipa igra dosta bolje u gostima gde su do sada ostvarili četiri pobeda, četiri remija i pet poraza.

Sivaspor: Može li ova ekipa do Lige šampiona?

Sigurno je da su fudbaleri Sivaspora najprijatnije iznenađenje turskog šampionata, a to najbolje pokazuje tabela koja nam govori da se ova ekipa u ovom trenutku nalazi na fantastičnom četvrtom mestu na tabeli koje na kraju sezone donosi plasman u Ligu Evrope, što bi svakako bio ogroman uspeh. Ipak, ne treba zaboraviti da Sivas još uvek ima i šanse da dođe do plasmana u Ligu šampiona pošto u ovom trenutku ima samo četiri boda manje od prve i druge ekipe na tabeli, a to su u ovom slučaju Trabzonspor i Bašakšehir.
U poslednje vreme Sivaspor igra jako dobro pa su tako na tri poslednja susreta bez poraza a u tom periodu su ostvarili dve pobede i jedan remi. U prošlom kolu je ova ekipa u jednom fantastičnom meču remizirala na gostovanju kod Galatasaraja, a taj duel je završen rezultatom 2:2. Pre toga je ova ekipa ostvarila dve veoma važne pobede i to prvo protiv Alanije na svom terenu, a onda i protiv Ankaragučua na gostovanju kada je bilo čak 0:3.

Naš predlog

Zanimljivo je da su se Antalija i Sivas nedavno sastale i u turskom Kupu, kada je oba puta bilo nerešeno, ali je Antalija ipak prošla u polufinale zbog gola u gostima. Što se ovog sureta tiče, ono što moramo napomenuti je da fudbaleri Antalijaspora igraju katastrofalno na svom terenu, zbog čega i dajemo prednost gostujućoj ekipi i predlažemo vam da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.27. Kada se ove dve ekipe sastaju, uglavnom ima i dosta golova, i iz tog razloga vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.