Tiket dana (sreda,18.03.2020)

tiket dana

Još uvek ne odustajemo, pokušavamo da pronađemo utakmice koje se igraju i ne prekinemo tradiciju sastavljanja tiketa. Do kada ćemo uspevati, ostaje da vidimo. Evo današnjeg.

H. Trabzon – Kirklarelispor – 1/1 @ 2.73 u Meridianbet

Evo jedne utakmice iz Treće lige Turske, jedne od retkih zemalja u kojoj se još uvek igra. Hekimoglu Trabzon dočekuje ekipu Kirklarelispor. Domaća ekipa je u boljoj formi, ima ima sebe niz od pet utakmica sa četiri pobede i jednim remijem pa su na tabeli četvrti, sa odličnim izgledima da igraju u PLej ofu za plasman u Drugu ligu. Ovo je zaostali meč 28. kola, a sa jednim bodom bi Trabzon skočio na treću poziciju. Što se gostiju tiče oni su u donjem delu tabele, i bore se za opstanak, mada ne bi trebalo da imaju većih problema da ga obezbede, pošto imaju pet bodova više i utakmicu manje odigranu, od prve ekipe ispod crte. U dva prethodna kola Kirklarelispor je uzeo četiri boda i tako prekinuo niz od tri uzastopna poraza. U prvom delu sezone duel ove dve ekipe završen je nerešeno 1:1. Domaći tim je znatno kvalitetniji i očekujemo da dođe do pobedu. Kvotu smo pojačali prelazom 1/1 za koji je u kladionici Meridianbet koeficijent 2.73.

Tampines – Lion Siti – 1/1 @ 2.75 u Bet365

Evo meča iz lige Singapura. Domaćin je na čelu tabele, ali je najveći razlog za to što su odigrali tri meča u novoj sezoni. Zabeležili su dve pobede i jedan poraz, dok njihovi gosti imaju samo jedan odigran meč, u kome su remizirali sa Panjong Pagarom. U prošlom prvenstvu Tampines je bio vicešampion, dok je Lion Siti završio na šestom mestu. Ambicije domaćina su šampionske, mada ne blistaju od starta sezone. Meč se igra bez publike, i to je bitno znati. U prošloj sezoni Tampines je bio uspešniji u međusobnim duelima sa Lion Sitijem, na svom terenu su slavili sa 3:0, a u gostima sa 4:2. Poslednji put su se sastali u Kupu, a i tu je Tampines bio bolji i slavio sa 3:0. Očekujemo još jednu sigurnu pobedu ove ekipe, a naš predlog je prelaz 1/1 sa kvotom 2.75 u kladionici Bet365.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Bet365 iznosi 7.51.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.