Tiket dana (četvrtak, 19.03.2020)

tiket dana

Belorusi ne priznaju Koronu, danas počinje šampionat ove zemlje, na programu su dve utakmice, pa se nadamo da ćemo pored Turske imati bar još jednu evropsku ligu u ponudi.

Energetik BGU – BATE – GG @ 2.01 u Meridianbet

Belorusi kreću u novu sezonu. Već su igrali u Kupu, a danas su na programu dve prve utakmice novog šampionata. Prvi meč igra se u MInsku, a domaći Energetik dočekuje dugogodišnjeg prvaka BATE-a. Tim iz Borisova ostao je bez titule prošle sezone, ona je otišla ekipi Bresta, a što je za njih još važnije neće ih biti u kvalifikacijama za Ligu šamiona. BATE već godinama predstavlja ovu zemlju u Evopi, i to sasvim solidno, pa će sada morati da se potrude u kvalifikacijama za Ligu Evrope, kad god one budu krenule. Što se tiče domaćeg Energetina iz Minsa, nekadašnje Zvezde, oni su u prošloj sezoni takmičenje završili na 12. mestu, a opstanak su obezbedili bukvalno u poslednjem kolu. BATE je odigrao dve dobre utakmice u KUpu, slavio je protiv Dinama iz Minska sa 2:1 i 3:2 i plasirali su se u polufinale gde ih očekuje Slavija iz Mozira. Gosti jesu apsolutni favoriti, ali je Energetik tim koji ima dobar napad i mogao bi da zatrese mreću vicešampiona. Zato je naš predlog igra gol-gol, a koeficijent za GG u kladionici Meridianbet iznosi 2.01.

Soligorsk – Žodino – 1/1 @ 2.30 u Bet365

Verovatno je ovim ekipama malo dosadilo da igraju jedna protiv druge. Sastali su se u Kupu, dva puta u roku od pet dana, a sada im predstoji i treći duel, ovog puta u prvenstvu. Tako će Šahtjor i Žodino igrati tri puta za deset dana. Soligorsk je prošli šampionat završio na trećem mestu, iza Bresta i BATE-a, dok je Žodino bio na odličnom šestom mestu. U utakmicama KUpa, što nam je najbolji reper pred ovaj meč, Soligorsk je slavio oba puta. Prvo je u gostima, na stadionu Torpeda, bilo 1:0, a onda na domaćem terenu 2:0. Žodino nije uspeo da im zatrese mrežu za 180 minuta, a nije to učinio ni na dve utakmice u prošlom prvenstvu, dakle ukupno 360 minuta Žodino nije dao gol Soligorsku. Sumnjamo da će i sada, pa očekujemo novi trijumf Šahtjora, a da bi kvota bila nešto bolja, odlučili smo se za prelaz 1/1 sa koeficijentom 2.30 u kladionici Bet365.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Bet365 iznosi 4.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.