Tiket dana (nedelja, 22.03.2020)

tiket dana

I dalje cedimo suvu drenovinu. Izbor je sve manji, i pitanje je koliko još možemo da iznalazimo rešenja. Ovo je predlog za nedelju.

FC Mangva – Juventus Mangva – 0-2 @ 2.01 u 1xbet

Gradski derbi nikaragvanske prestonice igraju FC Managva i Juventus. Gosti su tim sa granitnom odbranom, koji nije primio ni gol na prethodne četiri utakmice. Doduše, samo su u jednoj bili efiasni, pošto su tri puta uzastopno igrali 0:0. U prošlom kolu ubedljivo su porazili Sabanas sa 5:0, pa su sada na sedmom mestu sa devet bodova. Njihov je plan da se domognu šeste pozicije i tako izbore plasman u Plej of. Domaćin je trenutno drugoplarisani tim tabele, nakon deset odigranih kola zaostaju samo bod za liderom Diriangenom. Managva je izgubila samo jednom u prethodnih šest kola, uz četiri trijumfa i jedan remi. Mangva je u prvenstvu Aperture stigla do finala, ali je tamo poražena od Estelija. Pokušaće da sada u Klausuri budu najbolji i nakon PLej ofa stignu do titule. Juventus nije slavio protiv Managve već dve godine, ali je uvek pružao snažan otpor. Zato ćemo izbeći konačan rezultat i predložiti vam igru na mali broj golova. Za 0-2 gola u kladionici 1xbet kvota je 2.01.

Slutsk – Slavija – GG @ 1.89 u Meridianbet

Sudeći po prijateljskim i kontrolnim utakmicama, ove dve ekipe sa dosta optimizma ulaze u novu sezonu. Ni Slutsk, a ni Slavija iz Mozira nisu blistali u prethodnoj sezoni, ali bi sada mogli da budu znatno uspešniji. Domaćin je prošle sezone završio na 11. mestu a u ligi je ostao zahvaljujući pobedi u poslednjem kolu. Slavija je bila bolja, plasirala se u sredini tabele, ali su i oni imali uspešan finiš sezone. Ekipa iz Mozira bila je uspešna u dve utakmice četvrtfinala Kupa, dva puta su pobedili sadašnjeg drugoligaša Dnjipro, a u polufinalu imaće težak posao, pošto im je rival BATE Borisov. U prošloj sezoni obe utakmice između ova dva rivala okončane su nerešenim rezultatima 1:1 i 0:0. Nije nemoguće ni da se tako nešto ponovi, a naš predlog je igra gol-gol. Ako nas poslušate, koeficijent u kladionici Meridianbet za GG iznosi 1.89.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 3.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.