Novi trend: Klađenje na eSports!

Izraz eSports obuhvata sve mrežne igre u kojima se pojedinci i timovi takmiče.

U poslednje vreme ova vrsta zabave je stekla je ogromnu popularnost širom sveta, a timovi već imaju ogromne sponzore i često su najuspešniji od njih nagrađeni milionskim nagradama.

Na šta se možete kladiti u eSportsu?

U najširem smislu to podrazumeva sve igre koje su po prirodi konkurentne, ali definitivno su najpopularnije Counter Strike GO, LoL, Fifa 2020, Dota i druge.

Gde se mogu kladiti na eSports?

Ako ste ljubitelj eSporta onda definitivno imate velike šanse za zaradu. Najbolja tri sajta za klađenje na eSports su 1xbet, Bet365 i Meridianbet koji redovno imaju u ponudi opklade na ovo takmičenje.

Vrste klađenja na eSports?

Budući da se u ovim igrama svaki detalj statistike može analizirati i videti, eSports je pogodan za različite vrste igara. Ipak, ljudi se najviše klade na 1, x i 2. Ako ste upoznati sa terminologijom klađenja onda sigurno znate da 1 označava pobedu domaćina, x je nerešeno, dok je 2 pobeda gostiju.

Klađenja na CS:GO?

Kada se kladite na Counter Strike GO vaša jedina opcija je da se kladite na 1 ili 2. U ovom slučaju ne možete odigrati na x jer na kraju igre mora biti pobednika pa vam preostaje klađenje na 1 ili 2.

Klađenje na LOL?

Što se tiče LoL-a, ova igra ima više opcija za klađenje, pošto možete igrati hendikepe, ukupne mape, kao i više/manje na broju karata. Poput Counter Strike-a i ovde nerešen ishod nije moguć, pa se možete kladiti samo na 1 i 2.

Klađenje na Dotu?

Klađenje na Dotu je slično kao i za LoL, a takođe su i kvote dosta slične.

Napomena:

Ukoliko odlučite da se prijavite na 1xbet, Bet365 i Meridianbet ne zaboravite da vam ove kladionice daju fantastične bonuse za registraciju.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.