Tip dana: Ruh – Energetik: Fudbal u Belorusiji i dalje prkosi koronavirusu!

Ne treba biti previše pametan pa uvideti da se od svih evropskih liga fudbal igra jedino još u Belorusiji, gde su ovog vikenda na programu mečevi drugog kola. Sigurno je da će sve oči biti uprte u ovu ligu, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Ruha i Energetika. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.

Ruh: Sjajan start šampionata!

Prvo kolo beloruskog šampionata nam je donelo pregršt iznenađenja a svoju ulogu u tome su imali i fudbaleri Ruha koji su mimo svih očekivanja slavili na gostovanju kod Dinamo Minska, a taj meč je završen rezultatom 0:1. Jedini gol na tom susretu je postigao Kovtun, koji je tako krunisao sjajnu igru njegove ekipe na tom susretu, u koji su ušli izuzetno hrabro, i sa jasnom namerom da se nadigravaju sa daleko kvalitetnijim protivnikom.
Tako je Ruh na najbolji mogući način započeo novu sezonu, i to pošto su prošle godine igrali u drugoj ligi, i sa trećem mesta ušli u baraž za ulazak u prvu ligu. U dvomeču je Ruh bio bolji od ekipe Dnjapra i to tek posle boljeg izvođenja jedanaesteraca, što nam pokazuje da je ova ekipa na mala vrata ušla u najkvalitetniji rang beloruskog fudbala, a vrlo lako bi mogli da budu i najprijatnije iznenađenje.
Zanimljivo je da je prošle sezone Ruh doživeo samo dva poraza u šampionatu, uz čak petnaest trijumfa, ali i jedanaest remija, što je razlog zašto ova ekipa nije došla do direktnog plasmana u prvu ligu.
Ono što svakako treba istaći kada je ova ekipa u pitanju je podatak da Ruh prošle sezone nije imao nijedan poraz na gostovanjima, i to pošto su upisali osam trijumfa i šest remija. Što se tiče domaćeg terena, Ruh je nešto slabije igrao tu, pa su na četrnaest mečeva ostvarili sedam pobeda, pet remija i dva poraza.
Početak šampionata nam pokazuje da će ova ekipa i u prvoj ligi biti izuzetno nezgodan rival za sve ekipe na strani, što naravno ne znači da se očekuju loše partije na domaćem terenu gde im gostuje ekipa Energetika.

Energetik: Cilj je opstanak, a početak sezone obećava!

Energetik je svakako obeležio prvo kolo beloruskog šampionata, pošto su na startu ostvarili veliki trijumf, jer su na svom terenu savladali favorizovani BATE Borisov, a taj meč je završen rezultatom 3:1. Niko nije očekivao da se pitanje pobednika na tom susretu nijednog trenutka neće dovoditi u pitanje, ali tako je zaista bilo, pošto su fudbaleri Energetika dominirali od prvog do poslednjeg trenutka na terenu i potpuno zasluženo stigli do velike pobede na startu sezone.
Golove na tom meču za ovu ekipu su postigli Jakšibajev koji se dva puta upisao u listu strelaca i crnogorski fudbaler Dušan Bakić, koji je na najlepši mogući način debitovao za novu ekipu, nakon što je na kraju prošle sezone napustio Budućnost.
Fudbaleri Energitika su većim delom prošle sezone bili na mestu koje vodi u drugu ligu, ali je onda ova ekipa odigrala zaista fantastično u finišu sezone, i tako uspeli da dođu do opstanka, što će bez sumnje i ovoga puta biti primarni cilj.
Ono što svakako treba istaći kada je ova ekipa u pitanju je podatak da su fudbaleri Energetika u pet poslednjih kola u prošlom šampionatu ostvarili čak tri pobede i dva remija, što znači da nisu doživeli nijedan poraz u ključnom delu sezone, što im je na kraju krajeva i donelo toliko željeni opstanak. Posebno treba istaći da je Energetik u poslednjem kolu prošlogodišnjeg šampionata na svom terenu savladao Dnjapro, koji im je između ostalog i bio direktan konkurent u borbi za opstanak, pošto su pre poslednjeg kola imali isti broj bodova.

Naš predlog

I jedni i drugi su fantastično startovali u novoj sezoni, a zanimljivo je da i jedna i druga ekipa ima iste ambicije, a to je naravno opstanak u društvu najboljih. Deluje da će ovo biti jedan susret u kom će i jedni i drugi ići na sva tri boda što nam svakako može doneti dosta golova. Zbog toga vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.63. Iz potpuno istog razloga vam savetujemo da probate i sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.53. Energetik je u prvom kolu na svom terenu postigao čak tri gola favorizovanom BATE-u, a mišljenja smo da će ova ekipa i na ovom susretu biti raspucana, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom G2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.01.

4 Comments

  1. Nemate blage veze.
    Znaci Costa bula ste.
    Navlacite ljude na affiliate da bi gubili
    To jest da bi vama punili dzepove.
    Bezite od ovih Sto dalje

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.