Tiket dana (nedelja, 05.04.2020)

tiket dana

Do danas su se igrala tri prvenstva na celoj planeti. Sada se Belorusiji, Burundiju i Nikaragvi pridružio i Tadžikistan, pa ko veoli, nek’ izvoli.

Energetik BGU – FC Minsk – x @ 3.20 u Meridianbet

Posle dva odigrana kola u Belorusiji, ovaj meč, s pravom, možemo nazvati derbijem kola. To je sasvim logično, pošto se sastaju, uz Islač, jedine dve ekipe sa maksimalnim učinkom. Ni Energetik, a ni Minsk, nisu imali lake rivale, naprotiv. Domaćin je pobedio BATE Borisov na otvaranju sa 3:1, a onda minimalnim rezultatom slavio na gostovanju kod novajlije Ruha. Minsk je na premijeri gostovao kod Belšine i odneo sva tri boda, pobedivši sa 3:1, da bi posle goleade slavio u gradskom derbiju protiv Dinama sa 3:2. Međusobne utakmice ova dva tima i prošle sezone obilovale su golovima. Energetik je slavio u Minsku sa 6:1, a na domaćem terenu bio je manje uspešan, pa se meč završio nerešeno 3:3. Mogao bi i ovo da bude efikasan duel, ali su rezultati od početka sezone u Belorusiji dosta neočekivani. Zato očekujemo neizvestan meč, a predložićemo vam igru na remi. Za x u kladionici Meridianbet dobićete kvotu 3.20.

Jalapa – Činandega – 1 @ 1.46 u 1xbet

Nikaragvanska Klausura stigla je do 14. kola. Domaća Jalapa nalazi se na četvrtom mestu i nema sumnje da će igrati u Plej ofu, tačnije u četvrtfinalu. Za gosta, ekipu Činandege, to se ne može sa sigurnošću reći. Oni su trenutno šesti, dakle na poslednjem mestu koje vodi u doigravanje. Jalapa iza sebe ima dve uzastopne pobede, a tri u poslednje četiri utakmice. To je sasvim dobar učinak koji planiraju da nastave pobedom nad Činandegom. Uspeli su i gosti da slave u prethodnom kolu, bili su više nego ubedljivi protiv Juventusa i Managve, bilo je 4:0. Tim trijumfom su prekinuli seriju bez uspeha, koja je trajala četiri kola, u kojima su osvojili samo bod, uz samo jedan postigut gol. Kada se sastaju ove dve ekipe, obično pobeđuje domaćin. U prethodnih 11 utakmica samo je jednom slavila gostujuća ekipa i jednom je bilo nerešeno, dok su devet puta pobeđivali domaćini. Verujemo da će i sada pobediti domači tim, dakle Jalapa. Za jedinicu u kladionici 1xbet koeficijent iznosi 1.46.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici 1xbet iznosi 4.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.