Tiket dana (sreda, 08.04.2020)

tiket dana

Još jednom nas spašavaju Belorusi. Na programu su prve utakmice polufinala Kupa u ovoj zemlji, a sastaju se međusobno timovi koji važe za najkvalitetnije u ligi Belorusije.

Slavija Mozir – BATE – GG @ 1.80 u Bet365

Posle samo deset dana ponovo se Slavija i BATE sastaju u Moziru. Ove dve ekipe već su igrale u novom prvenstvu, u okviru drugog kola, a domaćin je tada pobedio 2:1, što je u tom trenutku označeno kao veliko iznenađenje. Ipak, stvari u Belorusiji su se malo promenile u odnosu na prethodnu sezonu, ali i na one ranije. BATE je dugo dominirao u ovoj zemlji, bili su redovno prvaci, ali i stalni učesnici grupne faze evropskih kupova, češće u Ligi šampiona, nego u Ligi Evrope. Od iznenadne smrti vlasnika kluba iz Borisova, Anatolija Kapskog, pre nešto manje od dve godine, ambicije tima su znatno manje, a sve je to povezanao sa manjim ulaganjima. Kvalitet BATE-a nije sporan, i ranije se dešavalo da lošije startuju, a zatim serijom pobeda dođu do titule. Prošle sezone im to nije pošlo za rukom, pa je pehar otišao u vitrine ekipe Bresta. U prva tri kola BATE je izgubio već dva puta, prvo od Energetika, a onda i Slavije. Prvi trijumf su zabeležili za vikend, kada su u Borisovu pobedili Ruh minimalnim rezultatom. Očigledno je da su ranjivi, pa bi Slavija mogla da potraži svoju šansu i prođe u finale Kupa. Ipak, igraju se dve utakmice, što u ulogu favorita stavlja BATE, koji je u četvrtfinalu, sa dve pobede, eliminisao Dinamo iz Minska. Slavija je prvenstvo otvorila porazom od Slutska, ali je onda pobedila dve ekipe koje su bili šampioni u poslednje dve sezone. Posle trijumfa nad BATE-aom, uspeli su u prošlom kolu da pobede na gostovanju kod aktuelnog šampiona Bresta 2:1. Slavija je, pre ove pobede pre deset dana, poslednji put slavila protiv ekipe iz Borisova još 2016. godine. Očekujemo da se pitaje prlaska u finale reši u revanšu, ali smatramo da će obe ekipe pokušati da steknu prednost već posle prvog meča. Zato je naš predlog igra gol-gol, a ako odigrate GG u kladionici Bet365 dobićete kvotu 1.80.

Esteli – Juventus Managva – 1/1 @ 2.30 u Meridianbet

Domaći tim je popustio u formi, pa na dve poslednje utakmice u prvenstvu NIkaragve nije pobedio. Real Esteli je osvojio samo bod u duelima sa Managvom i Feretijem, ali treba reći da su na obe utakmice bili gosti. Sada za vodećom Mangvaom zaostaju tri boda i ne smeju da dozvole još jedan neuspeh. Esteli mnogo bolje igra na svom terenu, koji je pravi bastion. Na prethodnih pet utakmica na svom stadionu imaju šetiri pobede i remi, a primili su samo jedan gol. Na drugoj strani, ekipa iz Juventusa, iz prestonice ove zemlje, ne snalazi se najbolje na strani. Neverovatan podatak je da ovaj tim nije pobedio na 15 poslednjih gostovanja, a poseldnji trijumf u ligi zabeležili su još u avgustu prošle godine. Zahvaljujući dobrim igrama na domaćem terenu nalaze se na sedmoj poziciji i imaju još šansu da se nađu u plej-ofu, pošto im šestoplasirani tim, poslednji koji će igrati u doigravanju, beži samo dva boda. Ipak, Esteli je bolji tim i dobio je poslednjih sedam mečeva sa ovim rivalom na svojoj ”Indipendijesiji”. Pobediće domaćin, a mi ćemo malo rizikovati sa prelazom 1/1 za koji u kladionici Meridianbet kvota iznosi 2.30.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Bet365 iznosi 4.14.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.