KUZMANOVIĆ: Niko kao Radomir Antić… Serija A je ludilo! A poziv Zvezde? Pa…

Za Meridian je u sjajnom intervjuu govorio bivši reprezentativac Srbije, Zdravko Kuzmanović, a dotakao se mnogih tema.

Zdravko je rođen u Švajcarskoj, karijeru je počeo u Bazelu, a fudbalski put vodio ga je u Fiorentinu, Štutgart, Inter, pa ponovo u Bazel.

Višestruki šampion njegove rodne zemlje slao ga je na pozajmice u Udineze i Malagu, a iako je rođen tamo, odabrao je da igra za Srbiju.

Posle nastupa za mladu reprezentaciju Švajcarske, zaigrao je za “orlove”, obukavši dres s državnim grbom okruglo 50 puta (šest golova).

Kuzmanović je tako pomenuo i nedavno preminulog Radomira Antića, a pričao je o legendarnoj pobedi nad Nemcima 2010. godine.

Dotakao se i Miloša Krasića i Nikole Žigića, kao i Pavela Nedveda, šta će se desiti ako ga pozove Crvena zvezda… Sve u svemu, bilo je jako zanimljivo!

O čemu je sve pričao Kuzmanović za Meridian, pogledajte na linku na Meridian Sport TV Jutjub kanalu.

115 Comments

  1. Thanks for all of you, I am from Niger, but I leave in Serbia several years,now I married here and have Serbian passport, l love sports, i learn Serbian language with Meridian, Thanks a lot

  2. Antic je bio legenda,neponovljiv. Ovaj lik stvarno dobro igra i zna sa loptom,treba u Zvezdu. Bravo za Meridian sport kanal 👍🏼

  3. Dobar igrac koji je igrao za velike timove,treba da ode u Zvezdu. Gledao sam emisiju na meridianovom kanalu,super emisija i super kanal.

  4. Kuzmanović je imao ludu sreću da je igrao sa igračima poput Stankovića i Krasića, a svi oni zajedno da ih vodi jedan takav stručnjak kao što je Radomir Antić. Nek ti je večna slava Mister.

  5. Pre svega sjajan momak i odlican igrac sa dobrom karijerom,ne mogu reci odlicno,jer smatram da je mogao bolje.Za reprezentaciju pruzio dosta.Sto se tice Antica,dela govore za njega.Sve u svemu sjajan intervju.

  6. Odlican prilog, volim da odslusam iskustva nasih igraca, zanimljivo je cuti koje su sta e gazili,meridian je odlicni stvar od radio sinoc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.