Tip dana: Neman – Belšina: Mogu li gosti do prvih bodova u ovom šampionatu?

Ovog vikenda su na programu mečevi četvrtog kola beloruskog šampionata, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Nemana i Belšine. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.

Neman: Solidne partije na startu šampionata!

Fudbaleri Nemana su prošle sezone po starom dobrom običaju uglavnom bili negde na sredini tabele, a na kraju prvenstva su zauzeli deveto mesto na tabeli, uz šest bodova viška u odnosu na ekipu koja je na kraju napustila “Višaju”. Slično se očekuje i ove sezone, a sigurno je da će fudbaleri ove ekipe pokušati da naprave iskorak i eventualno probaju da napadnu mesto koje na kraju donosi plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.
To bez sumnje neće biti nimalo lak zadatak pošto je ove godine konkurencija u beloruskom fudbalu izuzetno jaka, a to nam možda i najbolje pokazuje podatak da se posle tri odigrana kola na prvom mestu mimo svih očekivanja nalazi ekipa Energetika.
Fudbaleri Nemana igraju solidno na početku šampionata, a do sada su doživeli samo jedan poraz i to još u prvom kolu kada su na gostovanju poraženi od Islača koji pruža dobre partije na startu šampionata. Nakon toga je Neman prvo na svom terenu bez većih problema savladao Vitebsk sa 2:0, da bi u prošlom kolu na gostovanju kod favorizovanog Soligorska odigrao nerešeno, pošto na tom susretu nije bilo golova, pa je sigurno da zbog toga u jednom poprilično lepom raspoloženju dočekuju ekipu Belšine, koja ima velikih problema na startu šampionata.

Belšina: Može li ova ekipa do prvih bodova?

Pre svega, treba reći da su fudbaleri Belšine igrali zaista fenomenalno prošle sezone, što im je na kraju krajeva i donelo plasman u prvu ligu Belorusije. Ova ekipa je na kraju šampionata imala četiri boda viška u odnosu na Smoleviči, a zanimljivo je da su doživeli samo dva poraza u celom šampionatu, a još interesantnije je da su oba bila na svom terenu, gde je Belšina pružala nešto slabije partije nego na gostovanjima gde su bili zaista fenomenalni.
Logično je da će novajlija u ligi za primarni cilj imati opstanak u društvu najboljih, ali već sada vidimo da će to biti baš težak zadatak pošto se posle tri odigrana kola nalaze na poslednjem mestu na tabeli, a do sada nažalost nisu osvojili nijedan bod.
Naime, Belšina je u prva tri kola doživela sva tri poraza, a još poražavajuće zvuči podatak da je ova ekipa postigla samo jedan gol i to još u prvom kolu kada su na svom terenu doživeli poraz od Minska (1:3). U drugom kolu je ova ekipa poražena i na gostovanju kod Žodina (1:0), a u prošlom kolu je Belšina doživela i svoj treći uzastopni poraz pošto su na svom terenu poraženi od Gorodeje, kada je bilo 0:1.
Inače, poslednji međusobni okršaj između ove dve ekipe je dobila Belšina, a bilo je to 2016. godine u beloruskom Kupu, kada je meč završen rezultatom 3:1.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, utisak je da je ipak kvalitet na strani domaćina, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.97. Belšina je do sada postigla samo jedan gol u prvenstvu i treba očekivati da ako već nemaju previše šansi za dobrim rezultatom, da makar postignu jedan gol. Zato vam predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.18. Za kraj, savetujemo vam da probate sa kombinacijom ovih igara i da probate sa igrom 1&GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 5.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.