Tiket dana (subota, 11.04.2020)

tiket dana

Ligama koje odolevaju koronavirusu pridružila se još jedna. Pored Belorusije, Nikaragve i Burundija, igraće se i u Tajvanu. Ipak, nama je Belorusija najbliža.

Slutsk – Vitebsk – 1 @ 2.23 u 1xbet

Posle tri odigrane utakmice u novom prvenstu ove dve ekipe mogu biti zadovoljne trenutnom pozicijom. I Slutsk i Vitebsk su zabeležili po dve pobede i jedan poraz, što nikako nije loš učinak. Domaćin je, po nama, imao nešto teže rivale. Slutsk je na svom terenu pobedio Slaviju iz Mozira i Islač na strani, dok je u Slutsku poražen minimalnim rezultatom od aktuelnog šampiona Bresta. Vitebsk je dva puta slavio sa po 1:0, na svom terenu protiv Gorodeje i u gostima protiv Smoleviča, ali je doživeo poraz od 2:0 na gostovanju kod Nemana u Grodnu. Vitbsk je poslednjih godina imao više uspeha u međusobnim okršajima sa Slutskom, na pet poslednjih mečeva je slavio tri puta, ali je Slutsk pobedio na prethodnom, i to ubedljivo sa 3:0. Radi se o ekipama sličnog kvaliteta, pa smatramo da bi domaći teren mogao da presudi. Predlažemo vam jedinicu, a koeficijent za nju u kladionici 1xbet iznosi 2.23.

Žodino – Energetik BGU – 0-2 @ 1.80 u Bet365

Iznenađujući lider beloruskog šampionata posle tri odigrana kola je ekipa Energetika iz Minska. Oni su jedini sa maksimalnim učinkom, dakle sa sve tri pobede , pa i na gostovanje Torpedu odlaze kao blagi favoriti, mada kladionice to ne procenjuju tako. Možda je to i logično, videli smo u ova tri kola koliko je ovaj šampionat izjednačen i da više nema apsolutnog favorita, kakav je to nekad bio BATE Borisov. Nije tim tim iz Žodina loše startovao, naprotiv. Torpedo je Šahtjor u Soligorsku i Belšinu na svom terenu, oba puta bilo je 1:=, ali je prole sedmice izgubio u Minsku od Dinama. Mada Energetik ima maksimalan učinak, možda je došlo vreme da ne pobede po prvi put. Neće im biti lako u Žodinu, a očekujemo tvrd meč, u kome bi mogao da presudi jedan gol. Naša preporuka je igra na mali broj golova, a to je 0-2 gola. Za ovaj predlog u kladionici Bet365 dobijate koeficijent 1.80.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici 1xbet iznosi 4.01.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.