Tip dana: Soligorsk – Slutsk: Može li domaćin da iskoristi finansijske probleme Slutska?

U petak se nastavljaju mečevi petog kola beloruske “Višaje” a jedan od najzanimljivijih susreta se igra u Soligorsku gde će istoimena ekipa na svom terenu dočekati Slutsk koji se nalazi u ogromnim finansijskim problemima.
Meč između ove dve ekipe je na programu od 18 časova i 30 minuta.

Soligorsk: Očekivali smo malo više na startu šampionata!

Fudbaleri Šahtjor Soligorska su prošle sezone igrali zaista dobro čitavim delom sezone što im je na kraju krajeva i donelo na kraju treće mesto na tabeli koje znači plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, što je između ostalog i bio primarni cilj. Od ove ekipe se isto očekuje i u novom šampionatu, ali se mora priznati da smo makar u prvih nekoliko kola očekivali dosta više od Soligorska.
Naime. u ovom trenuku posle četiri odigrana kola se Soligorsk nalazi na dvanaestom mestu na tabeli, sa pet osvojenih bodova.
U prvom kolu je Soligorsk doživeo svoj za sada jedini poraz u šampionatu, pošto su na svom terenu poraženi od Žodina, koji se u ovom trenutku mimo svih očekivanja nalazi na prvom mestu na tabeli.
Ono što je svakako dobra stvar je da je taj poraz bio za sada i poslednji za fudbalere Soligorska, koji su od tada ostvarili jednu pobedu i dva remija, i to oba u poslednja dva kola.
Ekipa Šahtjora je svoj jedini trijumf ove sezone ostvarila na gostovanju kod Gorodeje kada je bilo 0:2. Nakon toga je ova ekipa vezala dva remija i to prvo protiv Nemana na svom terenu kada nije bilo golova, a nakon toga i na gostovanju kod Smoleviča, a zanimljivo je da ni u tom meču nije bilo golova.

Slutsk: Veliki finansijski problemi!

Kada se sve sabere i oduzme sigurno je da navijači Slutska imaju dosta razloga za zadovoljstvo, ali samo kada su u pitanju igre svojih fudbalera, koji igraju solidno na startu šampionata. Ipak, ono što dosta više brine navijače ove ekipe su finansijski problemi kluba, koji bi čak mogao i da odustane zbog gubitka generalnog sponzora!
Zanimljivo je da se ovih dana i na zvaničnom sajtu ove ekipe pojavio tekst u kome klub moli sve dobre ljude da pomognu koliko mogu, pošto je budućnost kluba poprilično neizvesna.
Ono što može da raduje sve navijače Slutska je svakako podatak da se njihova ekipa posle četiri odigrana kola nalazi na fantastičnom četvrtom mestu na tabeli sa sedam osvojenih bodova.
U prvom kolu je Slutsk odigrao jedan sjajan meč na svom terenu u kom su savladali Slaviju iz Mozira sa 3:1, da bi nakon toga takođe na svom terenu doživeli poraz od Bresta koji je prošle godine osvojio šampionsku titulu.
Međutim taj poraz se nije previše odrazio na partije koje Slutsk pruža ove sezone, pošto su nakon toga u jednom fantastičnom susretu slavili na gostovanju kod Islača, kada je bilo 2:3.
U prošlom kolu je Slutsk propustio lepu priliku da mimo svih očekivanja dođe do prvog mesta na tabeli, i to pošto su na svom terenu remizirali protiv Vitebska, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Sigurno je da Soligorsk može dosta bolje od ovoga što smo do sada imali prilike da vidimo, a lepu priliku za pobedu imaće već u ovom kolu kada će na svom terenu dočekati Slutsk koji igra dosta dobro, ako uzmemo u obzir u kakvim se finansijskim problemima nalaze. Očekuje se da domaćin konačno odigra jedan dobar meč na svom terenu zbog čega vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.40. Treba očekivati i golove na ovom susretu zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.20. Iako Slutsk ima dosta problema ove sezone, ova ekipa važi za efikasan tim zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.45.

1 Comment

  1. Ja ne znam kako Vas nije sramota da i dalje pisete predloge.
    Apsolutno ali apsolutno nemate pojma.
    Najveci kanal od sajta .
    Pa odavno ovakve pacere nisam video

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.