Tiket dana (subota, 18.04.2020)

tiket dana

Ove subote i kladioci imaju razloga za zadovoljstvo. Utakmica je taman dovoljno da se sastavi dobitni tiket. Evo našeg predloga.

Islač – Slavija Mozir – GG @ 1.95 u Meridianbet

Domaćin je dobro krenuo, zabeležio je dve uzastopne pobede, obe sa po 1:0, ali je onda izgubio u naredna dva meča. Islač je prve tri utakmice igrao kao domaćin, pa i to možda kreira lažnu sliku o njihovoj moći. Poraz od Slutska na domaćem terenu, pa od Bresta u gostima ogolio je sve njihove slabosti, pa se pokazalo da im odbrana, koja nije primila gol za 180 minuta, i nije toliko čvrsta, pošto su u sledećih 180 primila čak šest. Sada im stiže ekipa Slavije iz Mozira, tima koji je dobro startovao, pa da nije bilo poraza na premijeri od Slutska, sada bi bili na samom vrhu. Podbacili su i u prošlom kolu, kada nisu uspeli da zatresu mrežu slabog Ruha na svom terenu, ali su zato za 20 dana uspeli dva puta da pobede BATE Borisov. Prvo su u prvenstvu slavili sa 3:1, a onda i u prvoj utakmici polufinala Kupa sa 1:0. Videćemo šta će sada biti, ali očekujemo da će obe ekipe igrati na pobedu, pa bi mogli da vidimo bar po gol na obe strane. Za igru gol-gol u kladionici Meridianbet dobija se kvota 1.95.

BATE – Žodino – 3+ @ 2.12 u 1xbet

Ekipa iz Borisova nagovestila je izlazak iz krize sjajnom igrom i ubedljivom pobedom nad Minskom u gostima. Pre toga su slavili i na svom terenu protiv novajlije Ruha, ali je to bilo sa minilanih 1:0, dok su u glavnom gradu slavili sa 3:0. Između te dve pobede doživeli su poraz u prvoj utakmici polufinala Kupa na gostovanju kod Slavije u Moziru, ali će imati priliku da to nadoknade u revanšu na svom terenu. Mada su tek na osmom mestu, posle ovog kola mogli bi da skoče u sam vrh tabele, pošto im prvoplasirana ekipa beži samo tri boda. Torpedo, ekipa koja im dolazi u goste, lider je pre ovog kola sa devet bodova. Tim iz Žodina je pobedio tri puta, protiv Šahtjora u Soligorsku, i protiv Belšine i Energetika na svom terenu. Jedini poraz su doživeli u Minsku protiv Dinama. Sada će biti na najtežem ispitu, a njihova prava snaga pokazaće se na terenu višestrukog šampiona, a aktuelnog vicešampiona. Na prethodnih pet međusobnih duela ove dve ekipe padala su bar tri gola, pa očekujemo da gledamo efikasan duel i sada. Naš predlog je 3+, a koeficijent u kladionici 1xbet za tu igru je 2.12.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici 1xbet iznosi 4.13.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.