Borota i Močibob o ludim šezdesetim i demonstracijama u novoj epizodi FUDBALSKOG KUTKA

Nova epizoda čiste esencije fudbala – “Fudbalski kutak” u produkciji Meridian Sport! Dvojac se polako privikava na izolaciju, mada su trzavice i dalje prisutne. Isprati kako je Ilija Dukić prošao u Italiji 1968 i kako su „Plavi“ bili na samo 10 minuta od evropske titule – ekskluzivno na Meridian sport TV YouTube kanalu!

Istorijat evropskih prvenstava ponovo je u fokusu – očekuje te zanimljiva analiza o nastupu ,,Plavih’’ na EP 1968. godine i finalu sa Italijom. Močibob i Borota prisećaju se i kako su ih tom prilikom „zakačile“ i studentske demonstracije. Ni ovom prilikom nisu izostali stihovi.

Čućeš i kako dvojac izdržava izolaciju, ali i oskudnu fudbalsku ponudu od Belorusije do Tajvana.

I obavezno poslušajte Borotu i Močiboba na kraju, jer imaju nešto veoma važno da vam poruče!

Kao i uvek, u Meridianu vas čekaju najbolji bonusi, najveće kvote za kladjenje i neverovatne nagrade.

171 Comments

  1. Jedna od boljih emisija koje sam pogledao u zadnje vreme! Drago mi je da je Meridian uvrstio i nesto ovog tipa na svoj kanal👍

  2. Meridian je napravio pun pogodak sa ovom emisijom🔝 Ne propustam nijednu epizodu,bas se slatko ismejem sa njima,prezabavni su mi🤗🤗

  3. Emisje na Meridian sportu su toliko dobre da ja jedva čekam sljedeću. Naučim dosta toga a i brate smejem se do suza 😄

  4. Pa nemam šta da dodam na sve ovo, definitivno najbolje emisije i boleo bih da što više i češće snimate sa njima, jer uvek imaju nešto da nam kažu i da nas posavetuju.

  5. Njihove emisije su odlične, tako se lepo provedem tih sat i po, dva dok ih slušam jer su oni jako pozitivni, zato ih i obožavam.

  6. Dosta zanimljivosti, uz ovakav dvojac i sportski antifanovi ce provesti odlicno vreme slusajuci sportske zanimljivosti. Moja preporuka.

  7. Kao pojave extra zanimljivi, ali cim progovore sire takvu.pozitivu da je to neveroovatno. Emisiju preporucujem svima. Slatko ce se nasmejati.

  8. Pratim meridian you tube kanal, al emisija sa Močibob i Borota mi je omiljena. Emisije se fokusiraju na Evropska prvenstva u fudbalu, detalje i pojedinosti uz elemente humora ova dva momka, zaista minuti za opustanje!

  9. Pratim redovno meridian YouTube kanal. Prvenstveno zbog emisija koje idu uzivo i pri tom imaju zaista interesantne goste. A iz zabave i opustanja pratim Močiboba i Borotu!

  10. Fudbalski kutak sa Močibob i Borotom zabavan, interesantan i nadasve ima puno interesantnih podataka kada su Evropska fudbalska prvenstva u pitanju. Ja uzivam sa ovim momcima, zaista…

  11. Odlicna emisija ,jako sam srecan sto je ova ekipa nasla svoju kucu u meridian kladionici ,sve pohvale za sadrzaj gledam svaku vasu emisiju i uvek se slatko nasmejem :)))

  12. Iskreno, bio sam skeptican prema ovoj emisiji ranije… ali. kad sam odgledao jednu epizodu razuverili su me… kroz humor i zabavu prezentuju razlicite teme, full skroz…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.