Tiket dana (subota, 25.04.2020)

tiket dana

Ove subote, ponovo najviše zahvaljujući Belorusima, imamo materijala za tiket. Ipak, već u maju je najavljen nastavak nekih liga, a od onih najjačih prvi bi trebalo da krenu Nemci.

Slavija Mozir – FC Minsk – 0-2 @ 1.71 u 1xbet

Slavija je odlično startovala, ali je u poslednja dva kola osvojila samo jedan bod. To se dogodilo nakon onog trijumfa nad BATE Borisovom u prvoj utakmici polufinala Kupa, pa je moguće da će tim iz Mozira više razmišljati o tom revanšu sa vicešampionom, nego o utakmici sa Minskom. Taj meč igra se samo četiri dana nakon ovog, a mogao bi Slaviji da donese plasman u finale, ali i izlazak na evropsku scenu. U svemu tome vidimo šansu za FC Minsk, tim koji nije u dobroj formi i vezao je tri uzastopna poraza, i to bez postignutog gola. FC Minsk je gubio od Energetina i Ruha na strani i od BATE-a na svom terenu. Ipak, i njih još uvek u sredini tabele drži dobar start, pa tako ove dve ekipe na tabeli deli samo jedan bod. Teško je proceniti ko je bliži pobedi, možda je to domaćin, ali je najsigurnije igrati na mali broj golova. Smatramo da ih neće biti više od dva. Za 0-2 u kladionici 1xbet dobija se kvota 1.71.

Brest – Soligorsk – 1 @ 2.32 u Meridianbet

Ove dve ekipe sastale su se u polufinalu Kupa na istom mestu, pre dve sedmice, a kroz nekoliko dana očekuje ih i međusobni revanš u Soligorsku. Dakle, za samo dvadeset dana igraće tri puta jedni protiv drugih. Prvi meč, onaj u Kupu, pripao je aktuelnom šampionu Brestu sa 2:0, što im daje velike šanse da budu ukupni pobednici u dvomeču polufinala. Što se tiče prvenstva, i tu je Brest u boljoj formi, mada je daleko od onog šampionskog izdanja iz prošlog prvenstva. U prethodnom kolu Brest je poražen od Vitebska, a na tom meču su ostali bez dvojice važnih prvotimaca koji su dobili crvene kartone. Radi se o vezisti iz Kameruna Gabiju i beku Kačeridiju. Šahtjor iz Soligorska je jedno od neprijatnijih iznenađenja dosadašnjeg dela sezone. Tim koji je poslednjih godina uvek bio u vrhu, trenutno je tek 13. sa samo pet osvojenih bodova, uz samo tri postignuta gola na šest poslednjih utakmica, ako računamo i Kup. Nije ni Brest mnogo bolje plasiran, ali nam se čini da je kvalitetniji, pa očekujemo još jednu njihovu pobedu. Predlažemo jedinicu, a za nju u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.32.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 3.97.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.