Tiket dana (sreda, 29.04.2020)

tiket dana

Zahvaljujući revanš mečevima polufinala beloruskog Kupa i revanšima polufinala Klausure u Nikaragvi, za danas imamo tiket.

BATE – Slavija Mozir – 1/1 @ 1.90 u Bet365

Ekipa Slavije veliki je dužnik ekipi iz Borisova. Od početka sezone BATE je dva puta gostovao u Moziru, i oba puta izgubio. U prvenstvu je bilo 3:1 za Slaviju, dok je pre dve sedmice u Moziru bilo 1:0 za domaćina, u prvom meču polufinala Kupa ove zemlje. Sada je revanš u Borisovu, i ako žele u finale, vicešampioni će morati da slave sa dva gola razlike. Nema sumnje da je BATE bolji tim, ali ni oni ne blistaju u ovoj sezoni. Ruku na srce, BATE igra sve bolje kako takmičenje odmiče, pa na poslednje četiri utakmice u ligi nisu primili ni gol, zabeležili su tri pobede i jedan remi. Slavija je popustila u formi, ima dva vezana poraza, a već tri meča ne znaju za pobedu. Njima je ovo jedinstvena prilika da dođu do nekog trofeja i verujemo da će svim silama braniti teško stečen kapital iz prvog meča. BATE je prošle sezone ostao bez titule i neće igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kad god one budu krenule. Osvajanje Kupa, koji je započet još u prošloj godini, bio bi lep uvod u trofejnu sezonu. Očekujemo pobedu domaćina, a ona bi mogla da dođe ”iz keca”. Za prelaz 1/1 u kladionici Bet365 dobija se kvota 1.90.

Esteli – Diriangen – 1 @ 1.65 u Meridianbet

Pogodili smo da neće biti mnogo golova u prvom meču polufinala plej-ofa nikaragvanske Klausure, između Real Estelija i Diriangena. Predvideli smo da će se ukupni pobednik znati tek nakon revanša, ali je Esteli stekao lepu prednost, pošto je kao gost slavio sa 1:0. Gol odluke pao je u finišu susreta, i to u trenutku kada je Esteli imao igrača manje na terenu, zbog isključenja jednog fudbalera dvadesetak minuta pre kraja. Zanimljivo je da su se ove dve ekipe sastale i u polufinalu Aperture, a da je u finale prošao Esteli, nakon dva remija, i kasnije stigao do titule. Kada se sastaju ove dve ekipe nema mnogo golova, pa verujemo da ih ni sada neće biti u izobilju. Domaćin ima lagodnu poziciju da čeka grešku rivala koji mora da napadne ako želi u finale. Očekujemo da Esteli uspe da iskoristi neku grešku Diriangena i stigne do, makar minimalne, pobede. Za jedinicu u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.65.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Bet365 iznosi 3.13.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.