Tip dana: BATE Borisov – Slavija Mozir: Može li BATE da nadoknadi prednost iz prvog meča?

U sredu su na programu revanš mečevi polufinala beloruskog Kupa a za vas smo ovog puta pripremili duel između BATE Borisova i Slavije iz Mozira. U prvom meču između ova dva tima je slavila ekipa iz Mozira, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Bate Borisov: Cilj je trofej u Kupu!

Malo ko je očekivao da će fudbaleri BATE Borisova prošle sezone ostati bez titule šampiona, što je bio prvi put da ova ekipa posle trinaest godina apsolutne dominacije u beloruskom fudbalu ostane bez naslova prvaka, čime je logično i cela sezona proglašena neuspešnom.
Spas bi eventualno mogao da bude trofej u Kupu, a da bi se to dogodilo, ekipa iz Borisova mora da nadoknadi prednost Slavije iz Mozira iz prvog meča, kada je bilo 1:0.
Sigurno je da su svi navijači BATE-a očekivali dosta više od svojih fudbalera na startu ove sezone. Naime, ekipa iz Borisova je u prva dva kola doživela dva vezana poraza, i to pošto su prvo poraženi na gostovanju kod Energetika, kada je mimo svih očekivanja bilo 3:1, da bi nakon toga doživeli poraz i u drugom kolu i to na gostovanju kod Slavije iz Mozira, sa kojom se upravo i sastaju u revanš meču polufinala beloruskog Kupa, što će biti već treći duel između ove dve ekipe u samo mesec dana.
Mora se priznati da BATE u poslednje vreme pruža daleko bolje partije, a najbolji podatak za to je da na četiri poslednja meča nisu doživeli poraz, pošto su u tom trijumfu ostvarili tri pobede i jedan remi. Da stvari budu bolje po BATE, ova ekipa na četiri uzastopna meča nije primila gol, što je jasan znak da su se stvari u odbrani konačno sredile, što je svakako bio jedan od najvećih problema za ekipu iz Borisova na startu šampionata.
Inače, BATE Borisov je u prošlosezonskom duelu na svom stadionu deklasirao Slaviju iz Mozira, a taj meč je završen rezultatom 4:0.

Slavija Mozir: Može li ova ekipa do velikog plasmana u finale?

Fudbaleri Slavije iz Mozira su na jedan zaista fantastičan način započeli ovu sezonu, ali čini se da kako vreme prolazi tako i ova ekipa pruža sve slabije partije. Naime, Slavija se u ovom trenutku nalazi tek na 13. mestu na tabeli, iako su posle prvih nekoliko kola bili na deobi prve pozicije.
Krenimo redom. U prvom kolu je ekipa iz Mozira poražena na gostovanju kod Slucka, iako su bili favoriti u tom susretu, pošto je opšte poznato da Sluck ima ogromne finansijske probleme zbog gubitka generalnog sponzora, što se za sada nije odrazilo na partije ove ekipe koja se mimo svih očekivanja posle prvih šest odigranih kola nalazi na prvom mestu na tabeli beloruske “Višaje”.
Nakon toga je Slavija odigrala dva fantastična meča koji su najbolji način pokazali koji su dometi ove ekipe kada je ova sezona u pitanju. Prvo je savladan BATE Borisov na svom terenu, da bi odmah nakon toga slavili i na gostovanju kod Bresta koji je aktuelni šampion i branioc titule.
Posle tog gostovanja kod Bresta je Slavija iz Mozira samo remizirali na svom terenu protiv novajlije u ligi Ruha, a taj meč je završen bez golova.
Nakon toga su nažalost usledila dva poraza i to prvo od Islača na gostovanju, a najzad i u prošlom kolu na svom terenu protiv Minska, kada je bilo 1:3.
Ono što svakako može da obraduje sve navijače ove ekipe je podatak da je Slavija u poslednjih dva meseca čak dva puta igrala protiv BATE Borisova, i oba puta bolja, zbog čega sasvim sigurno fudbaleri ove ekipe u lepom raspoloženju putuju u Borisov.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme treba biti realan pa priznati da je BATE Borisov ipak apsolutni favorit u ovom susretu pošto ovoj ekipi samo pobeda odgovara za plasman u finale beloruskog Kupa, što je primarni cilj, pogotovu nakon gubitka titule šampiona u prošloj sezoni. Što se tiče Slavije iz Mozira, čini se da kako vreme prolazi tako i ova ekipa pruža sve slabije partije zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.30.
Iz potpuno istog razloga vam savetujemo da probate i sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 1.85. Ako bacimo pogled na tradiciju, BATE uglavnom bez većih problema izlazi na kraj sa Slavijom iz Mozira na svom terenu, dok imaju dosta problema sa ovom ekipom na gostovanjima. Zbog svega toga vam predlažemo da probate sa igrom D3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.