Tiket dana (subota, 02.05.2020)

tiket dana

Belorusi ne haju za koronavirus i nastavljaju nesmanjenim tempom. Igraju se utakmice 7. kola, a evo predloga našeg tiketa.

FC Minsk – Žodino – 0-2 @ 1.63 u 1xbet

Neizvestan meč očekujemo u Minsku. Domaći istoimeni tim dočekuje Torpedo, jedno od prijatnijih iznenađenja dosadašnjeg toka sezone. Ekipa iz Žodina je trenutno na trećem mestu, pre ovog kola, a ako bi slavila mogla bi i na vrh tabele, uz neuspehe Slutska i Islača. Ono što karakteriše Torpedo je mali broj postignutih, a još manji broj primljenih golova. U prvih šest kola ova ekipa je posligla samo četiri gola, dok je njena odbrana poklekla dva puta. Njihovog golmana Vladimira Bušmu savladali su samo fudbaleri Dinama iz Minska, i to dva puta, dok je on ostao nesavladan u utakmicama sa ostalih pet rivala. Minsk igra nešto otvorenije i efikasnije, ali je sakupio manje bodova od svog rivala. Domaćin je slavio tri puta, a isto toliko utakmica je i izgubio. Posle tri uzastopna poraza u prošlom kolu su napravili iznenađenje i slavili u Moziru protiv Slavije sa 3:1, što može biti nagoveštaj bolje forme. Mali favorit je gost, ali je najsigurnije igrati na mali broj golova. Na 14 poslednjih međusobnih mečeva ove dve ekipe samo je jednom bilo više od dva gola, pa verujemo da će se ta tradicija nastaviti. Za 0-2 gola u kladionici 1xbet kvota je 1.63.

Dinamo Minsk – Slutsk – GG3+ @ 2.25 u Meridianbet

Po imenima rivala nema sumnje da će domaćin favorit, jer se radi o napoznatijem klubu u Belorusiji, šampionu i iz nekadašnjeg SSSR-a. Međutim, pogled na tabelu nam kaže nešto drugo. Gosti su lideri, predvode beloruski karavan sa 13 bodova iz šest utakmica, uz samo jedan doživljen poraz. Slutsk je izgubio samo od šampiona Dinama iz Bresta, i to na svom terenu. Možda je dobar učinak ovog tima povezan i sa nešto lakšim rasporeom i većim brojem utakmica na svom terenu, ali i pored toga jasno je da se radi o kvalitetnom sastavu. Što se tiče Dinama, on je u usponu forme i vezao je dve pobede u prvenstvu. Prvo su pobedili Neman na svom terenu, a onda i ekipu Smoleviči na strani. U poslednjih pet međusobnih okršaja ove dve ekipe, računajući sva takmienja, uvek je slavio domaći tim. Smatramo da bi i sada moglo biti tako, ali verujemo da Slutsk može do jednog gola u Minsku, pošto su na dva prethodna gostovanja u ovoj sezoni postigli čak pet golova. Zato je naš predlog igra gol-gol, uz bar tri gola na meču. Za GG3+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.25.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 3.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.