Tip dana: Brest- Dinamo Minsk: Aktuelni šampion protiv najvećeg razočarenja šampionata!

U nedelju nas očekuju nova uzbuđenja kada je u pitanju novo kolo beloruskog šampionata, a za vas smo ovog puta pripremili duel između aktuelnog šampiona Bresta i Dinama iz Minska kom ne cvetaju ruže ove sezone.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.

Brest: Očekivali smo mnogo više!

Fudbaleri Bresta su prošle sezone mimo svih očekivanja došli do šampionske titule u najkvalitetnijem rangu beloruskog fudbala. Naime ova ekipa je sezonu završila na prvom mestu i to uz pet bodova prednosti u odnosu na BATE Borisov koji je posle trinaest godina ostao bez šampionske titule.
Međutim, kada se sve sabere i oduzme sigurno je da smo svi očekivali dosta bolje partije od prošlogodišnjeg šampiona.
Naime, posle sedam odigranih kola fudbaleri Bresta se nalaze na katastrofalnom dvanaestom mestu na tabeli beloruske “Višaje”.
Ne treba biti dovoljno pametan pa reći da smo od aktuelnog šampiona i te kako očekivali, ali nažalost situacija je trenutno takva da je ova ekipa do sada samo zabeležila tri pobede, jedan remi i čak tri poraza.
U prošlom kolu su fudbaleri Dinama iz Bresta odigrali jedan fantastičan meč na gostovanju kod poslednjeplasirane Belšine, a taj meč je završen rezultatom 0:3, što je bila druga pobeda za aktuelnog šampiona u gostima pošto su pre toga slavili i na gostovanju kod Slucka koji pruža fantastične patije ove sezone.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Brest odigrao četiri meča kao domaćin na kojima je ostvario samo jedan trijumf i to protiv Islača kada je bilo 3:1.

Dinamo Minsk: Može li ova ekipa do Evrope?

Sigurno je da su svi navijači Dinama iz Minska očekivali i te kako više od svojih fudbalera. Naime, malo ko je očekivao da će se ova ekipa posle sedam odigranih kola nalaziti na trinaestom mestu.
Međutim, kako je Dinamo igraio u prvih nekoliko kola sada je situacija još i dobra, pošto je ova ekipa na poslednja tri meča ostvarila dva trijumfa i jedan poraz. Ali, ono sto svakako nije dobro je da je ekipa iz Minska ostvarila dve vezane pobede i nažalost poraz i to u prošlom kolu kada su na svom terenu poraženi od Slucka koji se posle sedam odigranih kola nalazi na prvom mestu na tabeli.
Inače, treba naglasiti da je Dinamo iz Minska jedna od najtrofejnijih ekipa u beloruskom fudbalu, ali isto tako treba napomenuti da im u poslednje vreme ruže ne cvetaju.
Naravno, ne treba zaboraviti ni to da je Dinamo iz Minska prošlu sezonu završio na razočaravajućem četvrtom mestu na tabeli koje im nažalost nije donelo plasman u evropska takmičenja.
Baš zbog toga treba očekivati da će ova ekipa dati sve od sebe da na kraju šampionata dođe do plamana među tri ekipe na tabeli što će im doneti plasman u Evropu.

Naš predlog

I jedna i druga ekipa ne igraju onako kako smo to očekivali kada je ova sezonau pitanju. Ipak, prednost u ovom duelu dajemo domaćoj ekipi pa vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.16. Takođe, sigurno je da ovde treba očekivati i dosta golova, zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.18.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.