Samo u Meridianu! Kladite se na izlaznost na izborima!

Pažnja domaće javnosti sve je više zaokupljena predstojećim izborima za novi saziv Narodne skupštine Republike Srbije, koji će biti održani 21. juna.


Kladionica Meridian jedina je na domaćem tržištu omogućila kladjenje na rezultate izborne trke i izbacila najbolju ponudu kvota za izbor novih poslanika, ministara, ali i ime narednog predsednika Vlade. Za one koji odlično poznaju političke prilike u Srbiji i znaju bolje od nas, neka uplate tiket u Meridianu i zarade veliki novac. Spremili smo preko 100 različitih opcija za kladjenje po odličnim kvotama.


Ako je suditi prema interesovanju igrača već u prvih nekoliko dana izborne kampanje, suprotstavljaju se mišljenja u pogledu ukupne izlaznosti birača. Bukmejkeri kladionice Meridian na osnovu statističkih podataka, predviđaju da će se odziv birača kretati oko 52,50% građana sa pravom glasa. Bilo da smatrate da je ova procena preniska ili previsoka, na tiketu vas čeka koeficijent 1.80, čime na uloženih 1000 dinara dolazite do čiste zarade u iznosu od 800 dinara.


U Meridianovoj ponudi ima opklada po svačijem ukusu, a igračima su posebno zanimljive opcjie za kladjenje na ime narednog šefa srpske Vlade. U proteklom periodu u žiži javnosti su bili neki političari, pa su tako kvote da će neko od njih biti novi premijer više nego interesantne – Siniša Mali (5.00), Vladimir Đukanović (12.00) i Ivica Dačić (15.00).


U medijima se puno spekulisalo o kadrovskim promenama u Nemanjinoj 1, pa se Meridian pobrinuo da svojim igračima obezbedi najširu ponudu opklada na imena novih ministara. Tokom nedavno okončanog vanrednog stanja najveće debate vođene su u vezi sa efektima pandemije na zdravstveni sistem, okončanje školske godine kao i ekonomske teme. Kvote da će se naći na čelu nekog od ministarstava su veoma zanimljive – aktuelni ministar trgovine Rasim Ljajić (1.10), ministar prosvete Mladen Šarčević (1.75) ili više nego dobrih 5.00 na to da će neko od ministarskih mesta zadužiti Branimir Nestorović, u medijima veoma pristuni pulmolog i član Kriznog štaba za borbu protiv pandemije.


Kladionica Meridian na domaće tržište donosi najveći svetski kladioničarski trend – prognoziranje rezultata izbora. Zbog toga vas, bilo da prognozirate procenat izlaznost, ime šefa Vlade ili sastav novog kabineta,u kladionici Meridian čekaju najbolje kvote.

35 Comments

  1. Ovo ce biti luda godina predosecam. Sve neizvesno, sem politike, tako da ovde moze da se dobije lepo i sa osrednjim ulogo. Top!

  2. Najbolja kladionica meridian odmah izbaci i kvote.Najbolje kvote su bas na ovom mestu, vec provereno. Sigurica da ce manje ljudi izaci na izbore

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.