Tip dana: Union Berlin – Bajern Minhen: Imaju li Bavarci dostojnog rivala u Bundesligi?

Poslednji meč nedeljnog programa Bundeslige se igra u Berlinu gde će Union Berlin dočekati Bajern iz Minhena.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.

Union Berlin: Primarni cilj je opstanak!

Nema nikakve sumnje da je fudbalerima Union Berlina primarni cilj kada je ova sezona u pitanju opstanak u društvu najboljih, a za sada su na pravom putu da to i ostvare pošto se posle 25. odigranog kola nalaze na 12. mestu na tabeli, uz čak sedam bodova viška u odnosu na Fortunu iz Dizeldorfa koja trenutno zauzima 18. mesto, koje na kraju sezone znači selidbu u niži rang.
Svakako da je preduga pauza ostavila dosta posledica po fudbalere i jedne i druge ekipe, a ono što i te kako treba napomenti je da je Union iz Berlina pre prekida šampionata igrao izuzetno promenljivo, pa su tako na pet poslednjih susreta ostvarili dve pobede, dva poraza i jedan remi. U poslednjem kolu pred prekid prvenstva, Union je doživeo poraz na gostovanju kod Frajburga a taj meč je završen rezultatom 3:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, ekipa iz Berlina je do sada odigrala dvanaest mečeva na svom terenu u kojima su ostvarili šest pobeda, samo jedan remi i čak pet poraza.
Što se tiče međusobnih okršaja sa Bajernom, ove dve ekipe su do sada odigrala samo jedan meč i to u jesenjem delu šampionata kada su Bavarci na svom stadionu slavili sa 2:1.

Bajern Minhen: Imaju li Bavarci dostojnu konkurenciju u Bundesligi?

Ono što se poslednjih provlači kao veliko pitanje je li da li zapravo fudbaleri Bajerna iz Minhena imaju dostojnu konkurenciju u nemačkom šampionatu. Naime, ova ekipa i ove sezone igra fenomenalno, a posle 25. odigranog kola se nalaze na prvom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na drugoplasiranu Borusiju iz Dortmunda, koja ruku na srce ima i meč više, pošto su u subotu na svom terenu bez većih problema u derbiju kola savladali Šalke sa 4:0.
Sigurno je da Bavarci nisu na najbolji način započeli ovaj šampionat, ali je utisak da kako vreme prolazi tako i ova ekipa pruža sve bolje partije, a najbolji pokazatelj za to je što su na četiri poslednja meča ostvarili isto toliko trijumfa, a poslednji od njih na svom terenu protiv Augsburga kada je bilo 2:0.
Inače, kada su u pitanju partije na gostujućem terenu, do sada su fudbaleri Bajerna iz Minhena odigrali dvanaest mečeva van svog terena na kojima su ostvarili osam trijumfa, dva remija i dva poraza. Ipak, zanimljivo je da je Bajern na poslednjih pet gostovanja ostvario pet izuzetno lakih, ali i ubedljivih pobeda, pa je sigurno da su na pravom putu da sa tom serijom nastave i na gostovanju kod Union Berlina.

Naš predlog

Naravno, sigurno je da je gostujuća ekipa veliki favorit u ovom susretu. Upravo zbog toga vam savetujemo i da probate sa prelazom 2-2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.62. Svakako, ovo bi mogao da bude i jedan meč sa velikim brojem golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.