Tiket dana (nedelja, 17.05.2020)

tiket dana

Ponuda za danas dovoljna je za sastavljanje tiketa. Na raspolaganju nam je nekoliko liga, ali to još uvek nije ono pravo. Evo našeg predloga.

Keln – Majnc – 1 @ 2.00 u Meridianbet

Domaći imaju čistu situaciju pred sobom. Keln je od finiša jesenjeg dela sezone potpuno druga ekipa u odnosu na onu sa starta prvenstva. Od tima koji je bio viđen za prelazak u Cvajtu, stigli su do kandidature za izlazak u Evropu. U drugom delu sezone imaju pet pobeda i tri poraza, i trenutno zauzimaju i prva ekipa koja je u zoni evropskih kupova je Volfsburg, a oni im, posle jučerašnje pobede, beže sedam bodova. Na drugoj strani Majnc se bori za opstanak, a sigurno su svi u gradiću blizu Frankfurta presrećni posle remija u Dizeldorfu, u kome su Fortuna i Paderborn igrali bez golova. Majnc je u dva prethodna kola igrao upravo sa te dve ekipe i uspeo je da osvoji četiri boda. Eventualni uspeh u sajamskom centru Nemačke za njih bi bio blagotvoran, jer bi napravili distancu u odnosu na pratioce iz zone ispadanja. Ipak, pre pauze je Keln bio mnogo bolji, pa verujemo da je zadržao tu razliku. Predlažemo jedinicu za koju je kvota u kladionici Meridianbet 2.00.

Arminija – Osnabrik – 1/1 @ 2.60 u Bet365

Kako su se stvari u Cvajti odvijale pre prinudne pauze, i ako se tako nastave, u Bilefeldu će se od iduće sezone ponovo igrati bundesligaški fudbal. Arminija je lider prvenstva, ima solidnih šest bodova prednosti ispred drugoplasiranog Štutgarta, a sedam od drugog nemačkog velikana, ekipe Hamburgera. Upravo ove tri ekipe boriće se za dva direktna mesta u eliti, dok će jedna morati u neizvestan baraž. U prolećnom delu sezone nisu poraženi, imaju samo dva remija, a jedan je bio u Štutgartu u prethodnom kolu. Osnabrik je otišao na pauzu posle debakla na svom terenu od Vehena, kada su primili čak šest golova. Ovaj tim ne zna za pobedu u drugom delu prvenstva, uspeo je samo tri puta da izbegne poraz, a sve to se odrazilo na plasman na tabeli, pa su ”ljubičasti” sada na 13. mestu i predstoji im bitka za očuvanje statusa. U prvom delu sezone Arminija je slavila u Osnabriku minimalnim rezultatom, pa verujemo da će i sada. Kvotu smo pojačali prelazom 1/1 za koji je koeficijent u kladionici Bet365 2.60.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 5.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.