Tiket dana (četvrtak, 21.05.2020)

tiket dana

Ponuda je dosta slaba, ali nas već od sutra očekuju bolji dani. Pored Nemaca i već standardnih Belorusa, igraće se u još nekim evropskim zemljama. Do tada, ovo je današnji predlog.

Neman – Žodino – x/2 @ 5.50 u Bet365

Druga utakmica 10. kola beloruske ”Višaje” igra se u Grodnu. Domaća ekipa dočekuje Torpedo iz Žodina, tim koji je u odličnoj formi. Gosti su na šest prethodnih utakmica tri puta pobedili i imaju isto toliko nerešenih rezultata. Zanimljivo je da su sva tri remija bila bez golova, što znači da imaju čvrstu odbranu. Žodino je u prošlom kolu slavio protiv Gorodeje sa 3:1 i popeo se na drugo mesto. Sada su oni prvi pratioci BATE Borisova, pošto imaju 18 bodova, samo jedan manje od aktuelnog vicešampiona. Neman je vezao dva poraza, prvo u Borisovu, što nije iznenađenje, ali su onda i na svom terenu izgubili od Ruha, primivši pri tom čak četiri gola od ekipe iz Bresta. Domaći su na 14. poziciji, a to mesto ne donosi opstanak, nego plasman u baraž. Njima bi ovde i remi odgovarao, ali su gosti u sjajnij seriji, koju ne nameravaju da prekinu. Očekujemo da Torpedo iskoristi neku svoju šansu, a da sačuva svoju mrežu. Zato vam predlažemo prelaz x/2 za koji je kvota u kladionici Bet365 odlična i iznosi 5.50.

Soligorsk(2) – Belšina(2) – 1 @ 1.35 u Meridianbet

Da bismo popunili tiket morali smo da dodamo jednu utakmicu lige rezervnih timova u Belorusiji. Uporedno sa ”Višajom” igra se i prvenstvo drugih timova članova elite, a liga je stigla do 10. kola. Na tabeli vodi Dinamo iz Minska, koga prate Neman, Islač i Minsk. Šahtjor je 7. sa 15 bodova, a Belšina, koja je očajna u ”Višaji”, nalazi se na 12. poziciji. Domaćin je favorit, ne baš kao što je to slučaj u sudaru najboljih timova, ali i ”rezervisti” tima iz Soligorska su kvalitetniji od Belšine. Predlažemo vam da odigrate jedinicu, a koeficijent za nju u kladionici Meridianbet iznosi 1.35.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Bet365 iznosi 7.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.