Tiket dana (petak, 22.05.2020)

tiket dana

Nemci i Belorusi su i dalje u centru pažnje. Počinje 27. kolo Bundeslige i 10. u ”Višaji”. Na teren će i nemački drugoligaši, Korejci i Farani.

Herta – Union Berlin – 3+ @ 1.97 u 1xbet

Gradski derbi Berlina, drugi u istoriji, igraće se bez publike. To je velika šteta, kada se prisetimo kako je bilo jesenas na stadionu Uniona. Taj meč je debitant u ligi dobio minimalnim rezultatom, što je u tom trenutku bilo veliko iznenađenje. Međutim, posle te pobede Union je igrao sve bolje, pa je u jednom momentu bio mnogo bolje palsiran od Herte, Sada je Herta, pre svega zahvaljujući trijumfu u Sinshajmu u prošlom kolu, prestigla svog rivala i ima bod više osvojen. Union je izgubio na svom terenu od minhenskog Bajerna, ali se nije obrukao. Posle dva vezana poraza u prvenstvi i jednog u Kupu, vreme je da Union osvoji neki bod. Da li će uspeti da ponovo bude uspešniji od Herte videćemo, ali verujemo da će golova biti. Naš predlog je 3+, a kvota za ovaj tip u kladionici 1xbet iznosi 1.97.

Hajdenhajm – Vehen – 1 @ 1.90 u Meridianbet

Loše je odigrao Hajdenhajm u prošlom kolu i dožeiveo je neočekivano visok poraz u Bohumu. Da su osvojili tri boda, sada bi zaostajali samo bod za drugoplasiranim Hamburgerom i trećeplasiranim Štutgartom. Ovako, ostali su četvrti, ali su četiri boda iza pomenutog dvojca. Upravo je Vehen učinio veliku uslugu Hajdenhajmu pobedivši Štutgart na svom terenu, što je bila mala senzacija, ali tim iz Vizbadena je otišao na prinudnu pauzu posle pobede u Osnabriku od 6:2. Očigledno se u ovom gradiću ne mire sa ispadanjem i učiniće sve u preostalom vremenu da se pomere bar jedno mesto napred, sa sadašnjeg 16. koje nosi plasman u baraž. Hajdenhajm je ostao bez nekoliko fudbalera zimus, i veliko je pitanje da li im je fokus na plasmanu u Bundesligu. Ono što može da ih hrabri pred ovaj meč je dobra igra na svom terenu, na kom nisu poraženi od 6. oktobra, kada ih je pobedio Bohum. Opet taj Bohum. Prvi meč ova dva rivala okončan je bez golova u Vizbadenu, a sada prednost dajemo domaćinu. Ne očekujte lak trijumf Hajdenhajma, ali bi jedinica trebalo da dođe. Za nju u kladionici Meridianbet kvota je 1.90.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 3.74.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.