Tip dana: Lajpcig – Herta: Gosti žele nastavak sjajne serije, ali pitaju se tu nešto i fudbaleri Lajpciga!

U sredu su na programu preostali mečevi 28. kola nemačke Bundeslige, a za vas smo ovog puta izabrali meč između Lajpciga i Herte.
Duel između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.

Lajpcig: Cilj je plasman u Ligu šampiona!

Fudbaleri Lajpciga pružaju fantastične partije i ove sezone a najbolji pokazatelj za to je što se ova ekipa trenutno nalazi na odličnom trećem mestu na tabeli koje na kraju sezone donosi plasman u Ligu šampiona, što je svakako primarni cilj za ovu ekipu.
Kada smo već kod Lige šampiona treba svakako napomenuti i da se “bikovi” nalaze u četvrtfinalu ovog takmičenja i to pošto su u osmini finala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja bez većih problema eliminisali Totenhem.
Što se tiče Bundeslige, u jednom trenutku se Lajpcig nalazio i na fenomenalnom prvom mestu na tabeli, ali su sada pali na treće mesto i imaju deset bodova manje od prvoplasiranog Bajerna iz Minhena, koji ruku na srce ima i meč više pošto su u utorak slavili na gostovanju kod Dortmunda kada je bilo 0:1.
Ta pobeda Bajerna je omogućila Lajpcigu da se još više približi drugoplasiranom Dortmundu pošto bi “bikovi” eventualnim trijumfom na ovom susretu imali isti broj bodova kao i “milioneri” što je svakako odlična stvar.
Inače, Lajpcig je do sada odigrao trinaest mečeva na svom terenu na kojima su ostvarili sedam pobeda čak pet remija i samo jedan poraz. U prošlom kolu je ova ekipa odigrala jedan fantastičan meč na gostovanju kod Majnca u kom su slavili sa više nego ubedljivih 0:5.

Herta: Sjajne partije u poslednje vreme!

Što se tiče Herte, treba istaći da je ova ekipa igrala zaista loše u prvom delu sezone, ali je utisak da je ekipa iz Berlina zaigrala fantastično u nastavku šampionata.
U prvom kolu nakon preduge pauze fudbaleri Herte su odigrali odličan meč na gostovanju kod Hofenhajma i slavili sa 0:3.
Nakon toga je ekipa iz Berlina odigrala jedan fantastičan meč na svom terenu u kom su bez većih problema savladali Union Berlin sa 4:0, a ono što je zanimljivo je da su sva četiri gola pala u drugom poluvremenu. Dolazimo do zaključka da je Herta na dva susreta postigla čak sedam golova a da nije postigla nijedan što je veoma važan podatak obzirom da je ova ekipa imala velike probleme u zadnjoj liniji tima, što je očigledno prošlost.
Pre pauze zbog koronavirusa Herta je remizirala na svom terenu protiv Verdera iz Bremena kom su inače bodovi preko potrebni u grčevitoj borbi za opstanak koja ih po svemu sudeći očekuje do kraja sezona.
Deluje ipak da je ovoj ekipi pauza i te kako dobro došla i sigurno je da zbog svega toga u jednom izuzetno lepom raspoloženju putuju u Lajpcig.
Inače, do sada je Herta odigrala trinaest mečeva u gostima na kojima su ostvarili pet trijumfa, četiri remija i četiri poraza. Ono što je veoma zanimljvo je da ova ekipa na gostovanjima na pet poslednjih susreta ne zna za poraz a u tom periodu su ostvarili četiri pobede i samo jedan remi i to u duelu protiv Fortune iz Dizeldorfa kada je bilo 3:3.

Naš predlog

Treba ipak biti realan pa priznati da su fudbaleri Lajpciga veliki favoriti na ovom susretu. Zbog toga vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.35. Ipak, Herta igra fantastično posle pauze zbog koronavirusa, i mišljenja smo da će i na ovom susretu skupo prodati kožu. Ubeđeni smo da će ekipa iz Berlina postići makar jedan gol na ovom susretu pa vam iz tog razloga preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.68. Za kraj, ovo bi mogao da bude i jedan veoma efikasan meč zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.