Tiket dana (sreda, 27.05.2020)

tiket dana

Druga polovina vanrednih kola u Bundesligi i Cvajti biće u centru pažnje svih kladilaca danas. Pored Nemaca na teren će i Česi, Farani, a igraju su Kup utakmice u Mađarskoj i Poljskoj.

Hofenhajm – Keln – 3+ @ 1.58 u 1xbet

Šta očekivati u meču dve ekipe koje su u sigurnoj zoni, a sumnjamo da imaju nerealne ambicije koje se tiču plasmana u evrpska takmičenja. Za Keln je još jedna sezona u Bundesligi uspeh, pogotovo nakon veoma lošeg starta prvenstva. Sve do finiša jesenjeg dela ”jarčevi” su bili među glavnim kandidatima za selidbu u Cvajtu, ali su serijom dobrih rezultata došli u gornji deo tabele. Ipak, posle poslednjeg prekida sezone nisu nastavli tako. U dva odigrana kola igrali su na svom ”Rajn Nekaru” protiv timova koje su morali da dobiju. Na kraju je i protiv Majnca i protiv Fortune bilo 2:2, a u prvom meču su ispustili dva gola prednosti, dok su u drugom uspeli da nadoknade toliki minus u to u golovima u 88. i 91. minutu. Hofenhajm je doživeo debakl protiv Herte u Sinshajmu, ali je doneo bod iz Paderborna, premalo za tim sa evropskim renomeom. Jesenas je Hohenfajm slavio u Kelnu sa 2:1, pa smatramo da ćemo i sada videti bar tri gola. Za 3+ u kladionici 1xbet kvota je 1.58.

Bohum – Kil – GG @ 1.57 u Bet365

Mada je vezao pet kola bez poraza, Bohum je još daleko od opstanka u Cvajti. Ipak, posle devet bodova u tom intervalu mnogo se lakše diše, a posebno imponuje to što nisu primili gol na dva poslednja gostovanja u Darmštatu i Karlsrueu, odigravši oba puta 0:0. Na svom terenu Bohum je znatno efikasniji, za 180 minuta igre protiv Sandhauzena i Hajdenhajma postigli su sedam golova, ali nisu stigli do maksimalnog broja bodova, pošto je meč sa Sandhauzenom okončan 4:4. Holštajn nije na najbolji način iskoristio krizu Štutgarta i Hamburgera da im se još više približi i pokuša da dođe barem do baraža. U poslednjih pet kola tim iz Kila pobedio je samo jednom, i to u prošlom kolu protiv Štutgarta, pa su tako smanjili razliku u odnosu na ”švabe” na sedam bodova. To je nadoknadivo, ali nam se čini da je ostalo malo vremena da se isprave svi propusti iz dosadašnjeg dela prvenstva. Kil je pobedio Bohum u prvom delu sezone, bilo je 2:1, a sada očekujemo još jednom da idimo golove na obe strane. Zato predlažemo igru gol-gol sa koeficijentom 1.57 u kladionici Bet365.

Ujpešt – Ferencvaroš – 2 @ 1.93 u Meridianbet

U zaostaloj utakmici 20. kola mađarske OTP lige aktuelni šampion ekipa Ferencvaroša gostuje kod Ujpešta. Sve nam govori da titula neće menjati vlasnika, pošto je popularni ”Fradi” stekao solidnu prednost pred konkurentima. Domaćin ima manji broj odigranih utakmica jer je igrao u grupnoj fazi LIge Evrope, i to sasvim solidno, pa je propustio nekoliko kola. Već je Ferencvaroš izlazio jednom na teren od nastavka sezone, bilo je to prošlog vikenda, kada su, u takođe zaostalom meču, pobedili Debrecin sa 2:1. Mada nisu blistali u toj utakmici, na gostovanje kod Ujpešta odlaze kao favoriti, pošto domaći tim ne zna za pobedu na svom terenu u 2020. godini, a poslednji put je Ujpešt slavio kao domaćin još u decembru prošle godine. Gostima bodovi nisu neophodni, već imaju šest više od Fehevara i uz ovaj meč manje, ali bi im doneli miran nastavak i finiš prvenstva. Ujpeš bi bio zadovoljan da što pre obezbedi opstanak, sada su deveti, ali imaju samo bod više od prve ekipe ispod crte, a to je Zalaegeršeg. I pored motiva domaćina smatramo da su ”zeleni orlovi”, kako glasi nadimak Ferencvaroša, favoriti i da će upisati nove bodove. Za dvojku u kladionici Meridianbet kvota je 1.93.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Bet365 iznosi 4.79.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.