Tip dana: Štutgart – Hamburg: I jedni i drugi žele u Bundesligu!

Od četvrtka su na programu mečevi 28. kola nemačke Cvajte, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Štutgarta i Hamburga.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.

Štutgart: Cilj je plasman u Bundesligu!

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Štutgarta prošle sezone napustiti Bundesligu, ali to se nažalost desilo i to posle baraž meča sa Union Berlinom iz kog je ekipa iz Berlina izašla kao pobednik i potpuno zasluženo došla do istorijskog plasmana u najkvalitetniji rang nemačkog fudbala.
Što se tiče ove sezone, deluje da svi navijači Štutgarta mogu da budu zadovoljni sa načinom na koji igraju njihovi fudbaleri, a najbolji pokazatelj za to je i trenutno treće mesto na kom se ova ekipa nalazi, a koje na kraju šampionata donosi meč sa 16. ekipom na tabeli Bundeslige koje će odlučiti o poslednjem učesniku nemačkog prvenstva u sezoni 2021/22.
Treba napomenuti da Štutgart ima samo bod manjka u odnosu na drugoplasirani Hamburg koji im između ostalog i gostuje u ovom kolu, pa će to biti lepa prilika za “švabe” da pobedom dođu do trijumfa i drugog mesta na tabeli koje na kraju šampionata donosi direktan plasman u Bundesligu.
U prošlom kolu je Štutgart doživeo poraz na gostovanju kod Kila, a taj meč je završen rezultatom 3:2, dok su pre toga poraženi i na strani kod Vehena kada je bilo 2:1, pa je sigurno da bi novi neuspeh baš teško pao svim navijačima ove ekipe, pogotovu što se radi o duelu sa direktnim konkurentom za plasman u Bundesligu.
Inače, Štutgart je do sada trinaest mečeva na domaćem terenu i ubedljivo su najbolji domaćini u ligi pošto su do sada ostvarili deset trijumfa, jedan remi i dva poraza.

Hamburg: Može li Hamburg konačno do trijumfa?

Nema nikakve sumnje da fudbaleri Hamburga nije nikako mesto u drugoj ligi, ali je trenutno situacija takva da se ova ekipa nalazi na drugom mestu na tabeli Cvajte koje ruku na srce na kraju šampionata donosi direktan plasman u Bundesligu, što je naravno primarni cilj Hamburga kada je ova sezona u pitanju.
Nažalost, slavni nemački klub je prošle sezone posustao u samom finišu, iako su većim delom šampionata pružali dosta dobre partije, i tako su ostali bez toliko željenog povratka najkvalitetniji rang nemačkog fudbala, ali je sigurno da će dati sve od sebe da to ostvare ove sezone, iako to neće biti nimalo lak zadatak, pošto im je za petama Štutgart kod koga između ostalog i gostuju u ovom kolu.
U prošlom kolu je Hamburg remizirao na svom terenu protiv Arminije iz Bilefelda, a taj meč je završen rezultatom 0:0, što i nije toliko loše obzirom da se Bilefeld nalazi na ubedljivom prvom mestu na tabeli.
Nažalost, pre toga je Hamburg još jednom remizirao i to pošto su na gostovanju kod Grojter Firta odigrali 2:2 u jednom izuzetno uzbuljivom susretu.
Inače, kada su u pitanju partije na gostovanjima do sada je Hamburg odigrao čak četrnaest mečeva na strani na kojima je ostvario samo tri trijumfa, tri poraza i čak osam nerešenih rezultata, u čemu svakako i leži uzrok zašto se ova ekipa ne nalazi na prvom mestu na tabeli.

Naš predlog

Svakako da i jedni i drugi žele da dođu do plasmana u Bundesligu, a možda tamo bude mesta samo za jednu ekipu. Shodno tome, sigurno da i jedni i drugi žele da na ovom meču upišu sva tri boda, a to nam verovatno donosi i veliki broj golova zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.75. Takođe, mišljenja smo da će i jedni i drugi postići makar po jedan gol na ovom susretu zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.