Naplati svoje poznavanje politike: preko 500 šansi za vrhunsku zaradu samo u Meridianu

Sve je spremno za održavanje izbora za novi saziv Narodne skupštine Republike Srbije 21. juna. Kladionica Meridian je jedina na domaćem tržištu pripremila preko 500 različitih kvota za kladjenje na imena novog premijera, ministara i stranaka koje će preći cenzus.
Kada je reč o novom premijeru, kladionica Meridian nude veoma zanimljive kvote – primera radi, ukoliko bi novi predsednik vlade postao Miloš Vučević, aktuelni Gradonačelnik Novog Sada kvota je veoma unosnih 2.50, čime na uloženih 1000 dinara dobijate 2500 dinara. Pored gradonačenika Novog sada koji važi za jednog od velikih favorita za novog mandatara, u ponudi je još preko 30 poznatih imena iz javnog života – sporta, kulture, medicine, umetnosti…
Već se uveliko spekuliše ko ostaje u Nemanjinoj 11 a ko će morati da napusti svoju ministarsku fotelju. Meridian se zbog toga pobrinuo da onima koji imaju znanje iz politike pripremi bogat izbor kvota za kladjenje na nove ministre. Mediji već izvesno vreme prenose procene prema kojima će Jelena Trivan, aktuelna direktorka Službenog glasnika, postati član Vlade, što potvrđuje i ponuđena kvota od 4.00. Veoma zanimljiva je i kvota na Maju Gojković, predsednicu Narodne skupštine u prethodnom sazivu. Prema brojnim pouzdanim procenama, ona zasigurno napušta mesto prerdsednice Skupštine Srebije i seli se u Nemanjinu 11. što predočava i više nego sigurna kvota od 1.10. Među favoritima za još jedan ministarski mandat svakako su aktuelni ministar državne uprave i lokalne samouprave – Branko Ružić ( ), bivši ministar kulture Ivan Tasovac, kao i ministar Nenad Popović.
Poslanički sastav novog saziva Narodne skupštine Republike Srbije umnogome će zavisiti od broja političkih stranaka koje će preći cenzus. Uvidom u najozbiljnije analize, bukmejkeri kladionice Meridian procenjuju da će, pored neprikosnovene Srpske napredne stranke (61,01%), u parlament će ući još i Socijalistička partija Srbije (12,10%), Srpski patriotski savez – SPAS (4,25%). Vrlo blizu cenzusa su i Pokret slobodnih građana (3,20%) i Srpska radikalna stranka (3,10%). Takođe, Srpska stranka Zavetnici koju predvodi Milica Đurđević – Stamenkovski nova je politička opcija koja će učestvivati na ovim parlamentarnim izborima. Po proceni Meridianovih bukmejkera, sledi im grčevita izborna borba za ulazak u parlament, jer se njihov trenutni rejting procenjuje na oko 1.90%. U koji god rasplet da ste uvereni u pogledu stranaka koje će činiti naredni saziv Parlamenta i ako niste uvereni u procene kladionice Meridian, kladite se i ozbiljno naplatite svoje poznavanje domaćih političkih prilika.
Samo u kladionici Meridian čekaju vas najbolje kvote za kladjenje na rezultate parlamentarnih izbora, imena novog premijera i ministara, a za sve nove igrače spremna je i neverovatno dobra promocija – dupli dobitak na prvom tiketu.

52 Comments

  1. Dobre su kvote, svidjaju mi se…PSG da predje cenzus to bi bilo kao malo iznenadjenje…uglavnom svaka cast na zanimljivoj ponudi 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.