Tiket dana (petak, 29.05.2020)

tiket dana

Današnji dan može se proglasiti za dan povratka fudbala na kladioničarske liste. Nastavlja se nekoliko liga, pa će i ponuda narednih dana biti znatno bogatija.

Frajburg – Leverkuzen – T22+ @ 1.56 u Meridianbet

Posle poraza od Volfsburga na svojoj ”Baj areni” ekipa Leverkuzena nema izbora i mora ići na pobedu u Frajbirgu. Nismo očekivali da ”farmaceuti” pokleknu u prethodnom kolu, čime su prekinuli niz sedam utakmica bez poraza, uz šest pobeda i jedan remi. Ipak, jednom je morao doći kraj, ali je Bajer propustio lepu priliku da se nađe na drugom mestu. Srećom po njih nisu se proslavili ni njihovi glavni rivali u borbi za plasman u Ligu šampiona. Dortumnd je izgubio, a Lajpcig i Menhengladbah su osvojili samo po bod. Leverkuzen je trenutno peti, ali samo zbog gol razlike, koja je slabija od Menhengladbaha za dva gola. Frajburg je odigrao spektakularan meč u Frankfurtu koji je okončan rezultatom 3:3. Ovaj tim još nije pobedio od nastavka sezone i sumnjamo da će sada. Najlogičnije je igrati na golove gostiju pošto Leverkuzen postiže veliki broj pogodaka, posebno na strani. Za tip gost daje dva gola u kladionici Meridianbet kvota je 1.56.

Vojvodina – Čukarički – GG @ 2.10 u Bet365

I jedni i drugi žele da se plasiraju u evropske kupove, ali je pitanje da li će imati mesta i za Novosađane i za ”brđane”. Ako znamo da su dva mesta u Evropi ”kaparisali” večiti rivali, ostaju još dva upražnjena, a kandidat, i to ozbiljan, je i ekipa TSC-a. Uz to, moguće je da u Kupu Srbije dođe do neke senzacije, pa da pehar osvoji neko za koga se to ne očekuje, pa na taj način dođe do evropske vize. I ove dve ekipe igraju u četvrtfinalu Kupa, Vojvodina za rivala ima lučansku Mladost, dok će Čukarički odmeriti snagu sa niškim Radničkim. Vojvodina je u boljoj situaciji od Čukaričkog u ligi, ima 55 bodova, čak osam više od svog protivnika i malo im nedostaje da obezbede kvalifikacije za Ligu Evrope. ”Čuka” mora da igra na pobedu i nada se da će u preostala tri kola sustići ekipu iz Bačke Topole. Očekujemo efikasan meč sa bar po jednim golom na obe strane. Za GG u kladionici Bet365 koeficijent iznosi 2.10.

Silkeborg – Nordsjeland – 3+ @ 1.54 u 1xbet

Ne znamo u kakvoj su formi danski ligaši pošto se prvenstvo ovo zemlje tek sad nastavlja. Međutim, obe ekipe su uvek bile ekstremno efikasne, pa očekujemo da su sačuvale takav način igre. Gosti su trenutno peti i u preostala dva kola regularnog toka žele da ostanu među prvih šest, i samim tim igraju u doigravanju za prvaka. Silkeborg je poslednji, ali igrali znatno bolje pred prekid, pa su bili bez poraza na poslednje tri utakmice. Zato smatramo da je rizično igrati dvojku, mada je Nordsjeland ipak favorit. U prvom delu prvenstva, na meču u Farumu bilo je nerešeno 2:2, pa očekujemo i sada dosta golova. Naš predlog je 3+ sa kvotom 1.54 u kladionici 1xbet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici 1xbet iznosi 5.04.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.