Tip dana: Rad – Crvena Zvezda: Još jedna pobeda i titula!

Ovog vikenda se konačno nastavljaju mečevi Ling Long Superliga Srbije, a za vas smo ovog puta pripremili meč koji će biti odigran na Banjici u kom će fudbaleri Rada ugostiti Crvenu Zvezdu.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova i 30 minuta.

Rad: Lakše se diše kada nema ispadanja iz lige!

Fudbaleri Rada imaju dosta problema ove sezone i gotovo sigurno bi napustili Ling Long Superligu da zajednica prvoligaša nije odlučila da ove sezone neće biti ispadanja. To će svakako za “građevinare” značiti da će preostale mečeve u ovom šampionatu odigrati rasterećeno što nikako nije bio slučaj tokom većeg dela sezone.
Naime, pre prekida šampionata zbog koronavirusa fudbaleri Rada su se nalazili na 15. mestu na tabeli koje na kraju sezone znači i selidbu u niži rang, a podatak da su od prve bezbedne ekipe imali čak devet bodova manjka dovoljno govori o tome da bi “građevinari” vrlo verovatno sledeće sezone igrali u drugoj ligi da nije bilo odluke da nema ispadanja.
U poslednjem kolu pred ogromnu pauzu fudbaleri Rada su doživeli težak poraz na gostovanju kod Proletera a taj meč je završen sa više nego ubedljviih 5:0.
Inače, kada su u pitanju mečevi koje je Rad ove godine odigrao na svom terenu, do sada su “građevinari” odigrali trinaest mečeva na svom terenu na kojima su ostvarili četiri trijumfa, tri remija i čak šest poraza.
Ono što je posebno zanimljivo je da je ova ekipa sve bodove u ovom šampionatu ostvarila na domaćem terenu pošto na gostovanjima imaju neverovatnih trinaest poraza iz isto toliko mečeva, uz samo tri postignuta gola.
Kada su u pitanju međusobni mečevi sa Zvezdom, zanimljivo je da Rad ne samo da nije uspeo da pobedi crveno-bele na četiri poslednja međusobna susreta, već nisu uspeli da postignu ni gol, što je sigurno nešto što će pokušati da isprave na ovom meču.

Crvena Zvezda: Još jedna pobeda i titula!

Iza fudbalera Crvene Zvezde je još jedna i te kako uspešna godina. Naime, crveno-beli su ponovo uspeli da dođu do plasmana u Ligu šampiona, što je svakako ogroman uspeh, a trener Vladan Milojević je napravio ogromnu bodovnu prednost u odnosu na svoje najbliže rivale već u prvom delu sezone, ali je onda mimo svih očekivanja na zimu napustio klupu najtrofejnijeg srpskog kluba.
Za njegovog naslednika je imenovan legendarni Dejan Stanković koji se po svemu sudeći dosta dobro snašao u novoj ulozi, iako je zbog prekida šampionata bilo premalo mečeva za neki bolji utisak o njegovom dosadašnjem radu.
Pre prekida šampionata su crveno-beli imali čak jedanaest bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan, i zbog novog sistema takmičenja im je za šampionsku titulu dovoljna još samo jedna pobeda, do koje bi mogli da dođu već i na ovom gostovanju kod Rada, kom blago rečeno ne cvetaju ruže ove sezone.
U poslednjem kolu pred ovu ogromnu pauzu fudbaleri Crvene Zvezde su na svom terenu bez većih problema savladali Napredak iz Kruševca, a taj meč je završen rezultatom 3:0.
Inače, kada su u pitanji mečevi Zvezde van svog terena, do sada je ova ekipa odigrala trinaest mečeva na gostovanjima gde su ostvarili čak deset pobeda, dva remija i samo jedan poraz, i to od Partizana u večitom derbiju kada je bilo 2:0.
Što se tiče mečeva na stadionu “Rajko Mitić”, crveno-beli su takođe odigrali trinaest susreta na kojima su ostvarili čak dvanaest trijumfa i samo jedan remi, i to protiv Partizana kada u za sada poslednjem večitom derbiju nije bilo pobednika, ali ni golova.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, sigurno je da su fudbaleri Crvene Zvezde ogromni favoriti na ovom susretu, iako je veliko pitanje kako će se obe ekipe snaći posle zaista preduge pauze. Mišljenja smo da bi ovo mogao da bude jedan meč sa velikim brojem golova zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.55. Mišljenja smo takođe da će crveno-beli od prvog minuta krenuti ofanzivno kako bi što pre rešili pitanje pobednika na ovom meču pa vam iz tog razloga preporučujemo da probate sa prelazom 2-2 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.