Tiket dana (subota, 30.05.2020)

tiket dana

Evo prave subotnje ponude. Nije to još uvek kao u najboljim danima, ali će kladioci imati šta da biraju. Ovako izgleda naš tiket.

Herta – Augzburg – T12+ @ 1.84 u Meridianbet

Berlinci su nas baš prijatno iznenadili u ova tri kola nakon pauze u Bundesligi. Osvojili su sedam bodova, a postigli čak devet golova. Slavili su u Sinshajmu i u gradskom derbiju sa Unionom, dok su u Lajpcigu u utorak osvojili bod. Bruno Labadija se odlično snašao na klupi Herte, što je prijalo i Marku Grujiću, strelcu dva pogotka. Gosti su u težoj situaciji, Augzburg nikako da ustali formu, pa je posle fantastične pobede u Gelzenkirhenu od 3:0, igrao bez golova na svom terenu protiv poslednjeplasiranog Paderborna. Opstanak još nisu obezbedili i njima je svaki bod preko potreban. Čak pet od poslednjih osam međusobnih duela ove dve ekipe okončano je nerešenim rezultatom, ali je zanimljivo da je na poslednje četiri pao veliki broj golova, ukupno čak 19. I sada bi trebalo da ih bude dosta, a naš predlog je domaćin daje dva gola. Za tip T12+ u kladionici Meridianbet kvota je 1.84.

Ararat Jermenija – Širak – 1 @ 1.45 u 1xbet

Vodeći tim jermenske lige dočekuje ekipu Širaka, dobro nam poznatu iz evropskih kvalifikacija u prethodnim godinama. Od ovog kola liga je podeljena na dva dela, na Plej of, u kome će se odlučivati o tituli i plasmanu u Evropu, i na Plej aut gde će se timovi truditi da izbegnu ispadanje. Ararat Jermenija na čelu tabele ima 36 bodova, četiri više od drugoplasirane ekipe Lori. Što se Širaka tiče oni su uhvatili poslednji voz za mesto u doigravanju i nalaze se na šestoj poziciji.U prethodnom kolu su izgubili od Lorija na svom terenu, pa sumnjamo da mogu da se suprotstave lideru. Ararat Jermenija je bio ubedljiv na gostovanju kod Pjunika i potvrdio da je sačuvao odličnu formu koja ga je krasila pre prinudne pauze u prvenstvu. U dve utakmice tokom regularnog toha šampionata pobeđivale su domaće ekipe, oba puta bilo je po 1:0. Ni sada neće biti goleade, ali je bodovima bliži domaći tim. Za jedinicu u kladionici 1xbet koeficijent iznosi 1.45.

Napredak – Radnički – 0-2 @ 1.85 u Bet365

U Kruševcu se igra srpski ”El Kasiko”. Nažalost, utakmica nema nikakvu draž, pošto nijedna od ekipa ne može do plasmana u Evropu, a ispadanja nema. Ipak, igraće se za prestiž, pobeda u derbiju mnogo znači i jednima i drugima, čak kad bodovi i nisu neophodni. Napredak je promenio trenera, sada je na klupi Dragan Ivanović, strateg koji je pre dve sezone uspešno kormilario kruševačkim brodom, pre nego što je otišao u Vojvodinu. Na raspolaganju nema snađan tim, pa će ”čarapani” pokuašti da izvrše dodatnu selekciju u toku letnje pauze. To neće biti lako pošto je nejasan status predsednika i glavnog finansijera kluba, Marka Miškovića. Nišlije mnogo više razmipljaju o Kupu Srbije, plasirali su se u četvrtfinale i u sredu će igrati protiv Čukaričkog. To im je jedina šansa da se drugu godinu uzastopno domognu Evrope i tako isprave kiks od prošlog leta kada su već na prvoj prepreci ispali od estonske Flore. Moguće je da će trener Radoslav Batak odmarati neke prvotimce, pa bi to povećalo šanse domaćih. Publike neće biti i to će otežati posao fudbalerima, i uticaće na njihov elan. Zato smatramo da golova neće biti mnogo, dva najviše, a za tip 0-2 gola u kladionici Bet365 dobija se kvota 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Bet365 iznosi 4.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.