Tip dana: Paderborn – Borusija Dortmund: Domaćin za ponos, Borusija za nadu!

U nedelju su na programu mečevi 29. kola nemačke Bundeslige, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Paderborna i Borusije iz Dortmunda.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.

Paderborn: Glavni cilj je opstanak!

Kao što smo svi mogli i da pretpostavimo, fudbaleri Paderborna imaju velike pobleme kada je u pitanju ova sezona.
Naime, ova ekipa se posle 28. odigranih kola nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa svega devetnaest osvojenih bodova.
To bi sasvim sigurno trebalo da predstavlja vrlo lak posao za fudbalere Borusije iz Dortmunda koji i dalje imaju šansu da dođu do plasmana u sami vrh nemačkog fudbala.
U prošlom kolu su fudbaleri Paderborna odigrali jedan dosta dobar meč na gostovanju kod Augsburga u kom nije bilo pobednika, ali nije bilo ni golova pa je taj meč završen rezultatom 0:0 .
Pre toga je Paderborn odigrao takođe jedan dosta dobar meč, pošto su na svom terenu remizirali protiv ekipe Hofenhajma, kada je bilo 1:1. I pre tog susreta Paderborn je odigrao meč bez golova na gostovanju u Dizeldorfu kod Fortune.
Inače, kada su u pitanju partije na domaćem terenu fudbaleri Paderborna su do sada odigrali čak četrnaest mečeva na svom terenu na kojima su zabeležili samo dve pobede, dva remija i čak deset poraza.
Ono što je karakteristično za fudbalere ove ekipe su katastrofalne partije na svom terenu gde su do sada, kao što smo već pomenuli ostvarili samo dva trijumfa, što je zaista ispod svakog nivoa.

Borusija Dortmund: Cilj je zadržati drugo mesto!

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda su sa velikim ambicijama ušli u ovogodišnje izdanje nemačke Bundeslige. Međutim, kako je vreme prolazilo tako su i fudbaleri ove ekipe bili svesni da nemaju previše šanse za sam vrh nemačkog fudbala.
Naime, posle 28. odigranog kola se fudbaleri Borusije iz Dortmunda nalaze na drugom mestu na tabeli Bundeslige, koje na kraju šampionata donosi direktan plasman u Ligu šampiona, što svakako i jeste glavni cilj svih nemačkih ekipa kada je ova sezona u pitanju.
Ono što posebno treba pomenuti je da su fudbaleri Borusije iz Dortmunda bili na rubu plasmana u četvrt finale Lige šampiona, ali su na žalost doživeli poraz od PSŽ-a, iako su ostavili dosta dobar utisak kada je taj dvomeč u pitanju.
U prošlom kolu su fudbaleri ovog tima doživeli poraz na svom terenu od najljućeg rivala, pošto su poraženi od Bajerna iz Minhena, a taj meč je završen rezultatom 0:1.
Ono što svakako može da obraduje sve navijače Borusije iz Dortmunda je podatak da su njihovi fudbaleri ostvarili tri vezane pobede na gostovanjima i to protiv nimalo naivnih ekipa, od kojih se neke bore za sam vrh tabele.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme nema nikakve dileme da su fudbaleri Borusije iz Dortmunda apsolutni favoriti na ovom meču. Zbog svega toga vam toplo preporučujemo da probate sa prelazom 2-2 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.85. Takođe, savetujemo vam da probate i sa golovima kojih će i te kako biti na ovom susretu pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.