Tip dana: Verder Bremen – Ajntraht Frankfurt: Buđenje Verdera, da li je sledeća žrtva Ajntraht?

U sredu je na programu zaostali meč Bundeslige u kom će fudbaleri Verdera iz Bremena na svom stadionu, naravno bez prisustva publike dočekati ekipu Ajntrahta iz Frankfurta.
Meč između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 30 minuta.

Verder Bremen: Sjajna forma u pravom trenutku!

Kada se sve sabere i oduzme, sigurno je da su fudbaleri Verdera iz Bremena najveće razočarenje ovogodišnjeg izdanja Bundeslige, a svakako da je najbolji pokazatelj za to i trenutna tabela koja nam pokazuje da se ova ekipa u ovom trenutku nalazi na katastrofalnom 17. mestu na tabeli koje nažalost na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang, što bi bila prava katastrofa za sve navijače ove ekipe.
Nažalost Verder Bremen je očajno startovao posle pauze zbog koronavirusa pošto su u premijernom meču na svom terenu doživeli težak poraz od Bajer Leverkuzena, a taj meč je završen rezultatom 1:4, iako se mora priznati da su gosti iz Leverkuzena mogli čak i do ubedljivijeg trijumfa na tom susretu. Tada se činilo da se ekipi iz Bremena smeši druga liga, ali nakon tog susreta su fudbaleri Verdera zaigrali zaista fenomenalno.
Naime, ova ekipa je već u sledećem kolu napravila pravi podvig pošto su slavili na gostovanju kod Frajburga koji igra fantastično ove sezone, o čemu najbolje svedoči i trenutno osmo mesto na tabeli.
Posle tog duela je trenutno sedamnaestoplasirana ekipa na tabeli odigrala jedan dosta dobar meč pošto su na svom terenu odigrali duel bez golova protiv Borusije iz Mehengladbaha koja takođe igra izuzetno dobro ove sezone što i pokazuje njihovo četvrto mesto na tabeli, koje na kraju sezone donosi plasman u Ligu šampiona.
Šlag na tortu je svakako bila i velika pobeda Verdera u prošlom kolu protiv Šalkea kada je bilo 0:1, što je bio već treći meč u nizu za ovu ekipu bez poraza, što niko sigurno nije mogao ni da pretpostavi nakon katastrofalnog poraza od Leverkuzena u prvom kolu posle preduge pauze.

Ajntraht Frankfurt: Očekivali smo dosta više ove sezone!

Fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta su prošle sezone igrali zaista fenomenalno, ali je utisak da su nekako kada je to najviše trebalo odigrali slabije nego što su to svi očekivali. Naime, ekipa iz Frankfurta predvođena Jovićem i Rebićem je dobrim delom nemačkog šampionata bila na četvrtom mestu na tabeli koje na kraju sezone donosi plasman u Ligu šampiona, ali su to mesto nažalost ispustili u bukvalno poslednjem kolu. Da stvari budu gore po ovu ekipu, Luka Jović i drugari su ostali i bez plasmana u finale Liga Evrope, pošto su posle lošijeg izvođenja penala eliminisani od Čelsija, iako su u najmanju ruku bili ravnopravan rival tokom dvomeča.
Leto je donelo dosta promena u ovom timu koji su u međuvremenu napustili Ale, Jović i Rebić što se i te kako osetilo.
Kada je ovaj šampionat u pitanju deluje da je ekipa iz Frankfurta zapravo jedno od najvećih razočarenja. Naime, izabranici Adi Hitera se posle 29. odigranog kola nalaze tek na 12. poziciji na tabeli, ali i imaju meč manje u odnosu na skoro sve ekipe iz Bundeslige, pošto će u sredu odigrati zaostali meč 24. kola protiv Verdera iz Bremena.
U prošlom kolu su konačno fudbaleri Ajntrahta odigrali jedan dobar meč i prekinuli seriju loših rezultata pošto su mimo svih očekivanja slavili na gostovanju kod Volfsburga koji pruža zaista odlične partije ove sezone, što svakako i potvrđuje šesto mesto na tabeli koje na kraju donosi plasman u Ligu Evrope.
Međutim, pre toga su izabranici Adi Hitera doživeli dva ubedljiva poraza i jedan remi, a ono što svakako treba napomenuti je da su sve to bili mečevi sa velikim brojem golova što bi mogli da očekujemo i ovog puta.

Naš predlog

Deluje da su fudbaleri Verdera iz Bremena počeli sa odličnim partijama baš kada je to bilo najpotrebnije, pa smo mišljenja da će sa istim nastaviti i u ovom kolu kada će na svom terenu ugostiti Ajntraht iz Frankfurta, koji igra ispod očekivanja kada je ova sezona u pitanju. Zbog svega toga vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.75. Takođe, deluje da bi ovo mogao da bude i jedan meč sa velikim brojem golova zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.75. Za kraj, savetujemo vam da probate sa duplom šansom na domaćina i kombinacijom golova, i savetujemo vam da probate sa igrom 1X&3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fenomenalnom kvotom 2.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.