Tiket dana (utorak, 02.06.2020)

tiket dana

Današnja ponuda uopšte nije loša kada uzmemo u obzir kako je bilo pre samo nekoliko sedmica. Igraće Austrijanci, Poljaci, Danci, Nemci i još neki, sasvim dovoljno.

Brondbi – Sonderjisk – 1 @ 1.77 u Meridianbet

Domaća ekipa se borila za plasman u plej of, ali je zahvaljujući već odigranim utakmicama sigurna za mesto među šest najboljih. Sedmoplasirana ekipa Randersa zaostaje četiri boda, ali je već odigrala svoju utakmicu 25. kola, pa im je preostao još jedan meč. Brondbi će pokušati da dođe do što bolje startne pozicije u plej ofu, a trenutno se nalaze na petom mestu. Sa dve pobede, u preostala dva kola, ovaj tim iz predgrađa Kopenhagena može i do treće pozicije i to im je prevashodni cilj. Gosti nemaju velike ambicije, igraće u plej autu, a opstanak im je vedeni cilj. Imaju sasvim solidnu prednost u odnosu na dve poslednjeplasirane ekipe i ne bi trebalo da zakomplikuju svoj status u narednih deset kola plej auta. U prvom delu sezone Sonderjisk je slavio kao gost, a zanimljivo je da je dobio i dva naredna duela protiv Brondbija, jedan u Kupu, a jedan u prijateljskom odmeravanju snaga, pred nastavak prvenstva u februaru. Sada očekujemo pobedu Brondbija, a koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.77.

Jablonec – Liberec – 0-2 @ 1.84 u 1xbet

Derbi utakmica 27. kola češke lige igra se između Jabloneca i Libereca. Ove dve ekipe, po svemu sudeći, plasiraće se u doigravanje za titulu i evropske kupove, pa su bodovi iz ovog meča time i značajniji. Jablonec je trenutno na trećem mestu sa 43 boda, dok Liberec ima jedan manje na četvrtoj poziciji. Više od tog trećeg mesta ni jedni ni drugi neće moći da ostvare, pošto su Viktorija iz Plzenja, a posebno Slavija iz Praga, daleko odmakli. Od nastavka sezone Liberec je igrao tri puta, a Jablonec dve utakmice. Domaćin je minimalnim rezultatom pobedio Zlin, ali je doživeo potpo na gostovanju kod šampiona Slavije u Pragu, bilo 5:0. Što se Libereca tiče, oni su prvo u zaostaloj utakmici izgubili od Teplica, ali su zato onda vezali dve pobede. U jesenjem delu sezone ove dve ekipe su odigrale sjajan meč u Liberecu koji je završen rezultatom 2:2. Inače raniji njihovi mečevi nisu obilovali golovima, pa je na na tri prethodna pao ukupno jedan gol. Bodovi su važni, a kada je tako ne treba očekivati mnogo golova. Naš predlog je igra 0-2 gola sa koeficijentom 1.84 u kladionici 1xbet.

Viktorija Keln – Cvikau – 3+ @ 1.80 u Bet365

Ove dve ekipe bore se za opstanak u Trećoj ligi Nemačke. Ovaj šampionat veoma je izjednačen i dosta nezahvalan za klađenje, pošto se iznenašenja redovno događaju. Prethodnog vikenda odigrano je prvo kolo nakon prinudne pauze. Nisu bili preterano uspešni ni jedni ni drugi. Viktorija je poražena u Braunšjajgu sa 4:2, dok je Cvikau na svom terenu podelio bodove sa Hanzom iz Roštoka, bilo je 2:2. I Viktoriju i Cvikau krasi efikasna igra, bez obzira protiv koga igraju. Domaći tim je bio u odličnoj formi, ali ga je pandemija presekla, pa je prekinuo niz od tri pobede. Cvikau je četiri kola bez pobede, ali je bio ubedljiv u prvom delu prvenstva i slavio u meču sa Viktorijom sa 4:0. Zanimljivo je da je to bio njihov prvi zvanični susret u istoriji. Biće golova i sada, a videćemo ko će pobediti. Naš predlog je 3+ a koeficijent za njega u kladionici Bet365 iznosi 1.80.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Bet365 iznosi 5.86.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.