Tiket dana (četvrtak, 04.06.2020)

tiket dana

Danas nam na repertoaru nije mnogo mečeva, pa treba biti oprezan sa izborom. Na sreću, već od sutra biće drugačije. Evo našeg predloga.

Vitkovice – Brno – 2/2 @ 2.00 u Bet365

Gosti žele da isprave kiks iz prošlog kola kada na svom terenu nisu uspeli da savladaju prašku Duklu. Sada im vodeće Pardubice beže šest bodova i teško je očekivati da Zbrojovka uspe da dođe do prve pozicije. Pošto samo jedan ekipa direktno ulazi u elitu, ekipi iz Brna je preostalo da sačuvaju drugu poziciju, ili da budu eventualno treći, pa da tako izbore plasman u baraž. Konkurenata za ta dva mesta je sijaset. Baražu se nadaju i Hradec, Jihlava, Žižkov i Dukla. Ukupno pet ekipa, a mesta je dva. Zato Brno mora da pobedi na gostovanju kod Vitkovica, tima koji je na poslednjem mestu i ima minimalne šanse da opstane u Drugoj ligi. Vitkovice na pobedu u prvenstvu čekaju od 20. septembra i teško je očekivati da taj post prekinu protiv odlične ekipe Zbrojovke. Zato smo ubeđeni u dvojku, a da bi pojačali kvotu predložićemo vam prelaz 2/2. Koeficijent za njega u kladionici Bet365 iznosi 2.00.

Širak – Ararat – 1 @ 2.38 u Meridianbet

Jermensko prvenstvo imaće uzbudljiv finiš. Bukvalno svih šest ekipa koje su se plasirale u plej of imaju šansu da se nađu na pobedničkom postolju. Svaka utakmica je gotovo kvalifikaciona, pa tako i ova između dve ekipe koje su na dva poslednja mesta, petom i šestom. Širak je uspeo da ostane neporažen kod lidera prvenstva Ararata- Jermenija, a sada mu u goste stiđe tim sa istim imenom. Ovaj drugi Ararat je pružio snažan otpor Alaškertu, ali je poražen sa 2:1 i ostao je na petom mestu. Ko izgubi u ovom meču izgubiće skoro sve šanse da dođe do titule, a razlika između ove dve ekipe iznosi samo dva boda. U ovom prvenstvu sastali su se dva puta, oba puta slavile su ekipe koje su bile domaćin, a rezultat je bio identičan, 2:1 za domaćina. Ne bi nas iznenadilo da i sada bude isto, pa vam predlažemo jedinicu. Kvota za pobedu Širaka u kladionici Meridianbet iznosi 2.38.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Bet365 iznosi 4.76.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.