Tiket dana (petak, 05.06.2020)

tiket dana

Mada je ponuda bila slaba i jučerašnji tiket bio je dobitan. Čini nam se da prava igra tek sad počinje. Ranijih godina smo se u ovo vreme opraštali od najjačih evropskih liga i prelazili na skandinavska prvenstva. Ovog puta je sve drugačije, pa nas prava uzbuđenja tek očekuju. Danas se nastavlja još nekoliko liga i ponuda je odlična.

Bohum – Sent Pauli – 1 @ 2.45 u Meridianbet

Domaća ekipa posve drugačije izgleda u prolećnom delu prvenstva. Jesenas je Bohum igrao loše, bio je na samom dnu tabele, a do prvog trijumfa stigao je tek u devetom kolu i to na strani. Na domaću pobedu čekali su do 12. kola, kada su početkom novembra pobedili Nirnberg. Sada su u mnogo boljoj formi, nisu poraženi na poslednjih sedam utakmica na kojima su ostvarili tri pobede i četiri remija. Promena se odnosi i u broju golova. Ranije je Bohum postizao veliki broj pogodaka, ali ih i primao, a sada je u poslednjih pet mečeva tri puta igrao 0:0. Što se Sent Paulija tiče oni su četiri mesta ispod Bohuma, na 13. poziciji, ali imaju samo jedan bod manje. Obe ekipe su još daleko od obezbeđenog opstanka, pa su bodovi veoma važni. U prvom delu sezone u predgrađu Hamburga bilo je 1:1, a sada mislimo da je Bohum bliži trijumfu. Predlažemo jedinicu sa koeficijentom 2.45 u kladionici Meridianbet.

Celje – Rudar – 1/1 @ 1.80 u Bet365

Slovenci se vraćaju na teren, a tituli se nada čak četiri tima. Vodeća Olimpija ima 50 bodova i najbliža je kruni, dok svoju šansu vrebaju Celje, Aluminij i aktuelni šampion Maribor, koji zasotaje čak sedam bodova za Ljubljančanima. Celje je igralo odlično do prekida, došli su do druge pozicije, što je malo ko očekivao. Ipak, čini nam se da nemaju potreban kvalitet da se okite šampionskim lovorom, ali plasman u Evropu ne bi smeo da izostane. Na novom početku imaju sreće sa žrebom, u goste im dolazi poslednjeplasirani Rudar, ekipa koja se već oprostila od elite. Celje nije poraženo od 23. novembra kada su ih u gostima savladali ”zmajčeki” iz Ljubljane. Na drugoj strani Rudar nije slavio nijednom u prvenstvu, pa neće ni sada. Jedinica ima nisku kvotu, ali pokušajte sa prelazom 1/1 za koji je koeficijent solidan i iznosi 1.80 u kladionici Bet365.

Rid – Lafnic – 1 @ 1.44 u 1xbet

Danas se nastavlja i Druga liga Austrije, a tome se najviše raduje ekipa Rida, trenutno vodeća u prvenstvu. Postojala je opasnost da se šampionat ne nastavi, pa da niko ne uđe u elitu, a Rid ima osam bodova prednosti u odnosu na Austriju iz Klagenfurta. Igraće se još 11 kola, što nije malo, ali ne verujemo da će bivši prvoligaš prokockati ovoliku prednost. Lafnic je na sigurnom šestom mestu, ali ovaj tim nema nikakve ambicije osim da igra u ovoj konkurenciji. Rid je na tri prolećne utakmice, odigrane pred novu pauzu osvojio sedam bodova, dok je Lafnic upisao samo jedan trijumf i ubeležio dva poraza. Očekujemo sigurnu pobedu domaćina, a kvota za jedinicu u kladionici 1xbet iznosi 1.44.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 6.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.