Tip dana: Union Berlin – Šalke: Mogu li gosti konačno do trijumfa?

U nedelju su na programu još tri susreta u okviru 30. kola nemačke Bundeslige, koje nam je sa sobom donelo baš dosta uzbuđenja. Union Berlin će na svom terenu ugostiti ekipu Šalkea koja igra kataastrofalno u poslednje vreme.
Duel između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova i 30 minuta.

Union Berlin: Borba za opstanak do poslednje kola!

Nema nikakve sumnje da će ekipa Union Berlina učiniti sve da ovu sezonu završi u društvu najboljih, pošto su bap dugo čekali na plasman u najkvalitetniji rang nemačkog fudbala.
Naime, fudbaleri Uniona iz Berlina plasirali su se prošle sezone u Bundesligu, pošto su posle dvomeča sa Štutgartom u baražu zahvaljujući prednosti gola u gostima, izborili plasman u elitni rang nemačkog fudbala.
Inače, u prvom meču u Štutgartu bilo je 2:2, a u revanšu u Berlinu nije bilo golova, pa se Union prvi put u klupskoj istoriji plasirao u Bundesligu i to nakon punih deset godina igranja u nemačkoj drugoj ligi, popularnoj “Cvajti”.
Inače, posle 29-og odigranog kola se ekipa iz Berlina nalazi na 14. mestu na tabeli što svakako nije dobro pošto imaju samo tri boda viška u odnosu na tim koji se nalazi na mestu koje naredne sezone znači i selidbu u niži rang.
Nakon ove preduge pauze fudbaleri Union Berlina imaju baš dosta problema pa su tako na četiri odigrana meča doživeli čak tri poraza i samo jedan remi i to na svom terenu protiv ekipe Majnca kada je bilo 1:1.
U prošlom kolu je Union Berlin doživeo težak poraz na gostovanju kod Borusije iz Mehengladbaha a taj meč je završen rezultatom 4:1.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je ekipa iz Berlina odigrala četrnaest mečeva na svom terenu na kojima su ostvarili šest trijumfa, dva remija i šest poraza.

Šalke: Šta se dešava sa ovom ekipom?

Generalno, fudbaleri Šalkea pružaju solidne partije ove sezone, ali je opšti utisak da je ova ekipa u nastavku šampionata pokvarila sve ono dobro što je uradila u prvom delu sezone, kada su između ostalog bili na mestu koje naredne sezone donosi plasman u Ligu Evrope, što svakako i jeste primarni cilj za ekipu iz Gelzenkirhena.
Nažalost, od kako se šampionat nastavio posle zaista preduge pauze zbog epidemije koronavirusa, Šalke ne može da sastavi kraj sa krajem. Naime, ova ekipa se trenutno nalazi tek na desetom mestu na tabeli i imaju sve manje šanse da sezonu završe na mestu koje vodi u drugo po kvalitetu evropsko takmičenje.
Poražavajuće zvuči podatak da ekipa iz Gelzenkirhena na četiri odigrana meča ima isto toliko poraza. Sve je počelo još od gostovanja kod Borusije, kada je bilo čak 4:0, da bi nakon toga Šalke doživeo poraze i od Augsburga i Dizeldorfa, da bi na kraju u prošlom kolu doživeli poraz i na svom terenu od Verdera iz Bremena koji se grčevito bori za opstanak, i po svemu sudeći mu predstoji selidba u niži rang.
Ne treba zaboraviti da je Šalke na ova četiri meča primio čak deset golova, čime se ispostavila ona tvrdnja iz prvog dela sezone da ova ekipa ima velikih problema u zadnjoj liniji tima.
Inače, kada su gostovanja u pitanju do sada je Šalke odigrao četrnaest mečeva van svog terena na kojima je zabeležio četiri pobede, četiri remija i čak šest poraza.

Naš predlog

I jedna i druga ekipa želi da dođe do preko potrebnih bodova na ovom susretu. Domaćin bi novim porazom i te kako zakomlikovao sebi borbu za opstanak, dok gosti igraju katastrofalno od trenutka od kada je nastavljen šampionat. Baš zbog činjenice da će i jedni i drugi ići na pobedu u ovom susretu vam savetujemo da probate sa golovima kojih će sasvim sigurno biti na obe strane, pa vam toplo preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 1.96. Iz istog razloga vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa takođe izuzetno dobrom kvotom 2.18. Za kraj, najveća kvota za sličnu igru a kada su golovi u pitanju je na igru GG3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fenomenalnom kvotom 2.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.