Petsto dinara na poklon – proslava titule na Marakani, Partizan brani drugo mesto

Nastavak takmičenja u Superligi Srbije neće biti neizvestan, barem kada je reč o šampionu. Još jedna „sigurica“ je najširi izbor kvota za kladjenje na domaći fudbal u Meridian kladionici i ovog vikenda.

Zvezda je tri kola pre kraja stigla do treće uzastopne titule, ukupno 31. u istoriji kluba. Današnji meč protiv Radnika na domaćem terenu sjajna je prilika da se tituula proslavi sa navijačima. Nameće se trijumf domaćih još na poluvremenu uz barem tri gola, što donosi kvotu 1.55 na tiketu.

S obzirom da ove sezone nema ispadanja, situacija na dnu tabele je prilično jasna, a jedina preostala neizvesnost odnosi se na vrh tabele i pozicije Partizana, Vojvodine i TSC.

Crno-beli od 18 časova gostuju Spartaku u Subotici. Prva zvanična utakmica „valjka“ posle pauze prošla je sa ubedljivih 4:1, a kako bi se overila pozicija broj dva na tabeli, crno – beli bi, bez dileme, iz Subotice trebalo da se vrate sa sva tri boda. Za ljubitelje jačih kvota, kvota na duplu pobedu gostiju je vrhunskih 3.85.

Vojvodina sa 56 bodova nalazi se „između dve vatre“ – furioznog TSC-a (53) i Partizana (61) koji, posle još jedne izgubljene titule, poslednje što želi je da sezonu okonča kao trećeplasiran. Sa ove pozicije Novosađani bi igrali kvalifikacije za Ligu Evrope, a ukoliko to zaista žele trijumf na gostovanju Javoru ne sme se dovoditi u pitanje, što ukazuje i kvota 1.40.
Svaki dan je poseban u kladionici Meridian! Za početak vrhunski dobre zabave, registruj se na meridianbet.rs i bez ikakvih uslova na poklon te čeka 500 RSD!

Ni to nije sve – ukoliko tvoj tiket postane dobitan – Meridian te časti još jednim dobitkom!

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.