Izaberi novog predsednika SAD, a čeka te i poklon 500 dinara i dupli dobitak

Tradicionalno, izbori za predsednika SAD održavaju se poslednjeg četvrtka u mesecu novembru svake četvrte godine. Najveće kladionice sveta odavno su izbacile kvote, a u Srbiji to je učinila samo kladionica Meridian!

Na prethodnim izborima većina građana Srbije bila je uz Trampa. Ovoga puta pruža vam se jedinstvena prilika da svoje poznavanje politike naplatite. Kvote su pripremljene na osnovu analiza najvećih svetskih i regionalnih stručnjaka za izborni sistem i političke procese u SAD.

Nakon turbulentnih događaja u SAD – pandemije Covid-19 i protesta zbog policijske brutalnosti, stvari su se promenile – kladionica Meridian za novu pobedu Donalda Trampa plaća 2.11, ali je Džo Bajden sada favorit i njegov trijumf na predsedničkim izborima procenjuje se na 1.96. Na prošlim izborima Srbija je bila uz Trampa – ostaje da se vidi da li je takav stav nepromenjen.

Kao i svakog puta, i ove izbore će odlučiti žestoko nadmetanje u državama poput Floride, Ohaja, Mičigena ili Kolorada.

Samo u Meridianu čeka te posebna poslastica – kladjenje na pobednika izbora u svakoj od saveznih država SAD posebno!

Znaš sve o globalnoj politici – zašto svoje znanje ne bi i naplatio?

Ne postoji nijedan razlog da ne iskoristiš ovu sjajnu ponudu, otvori nalog u Meridianu jer novoregistrovane čekaju neverovatna iznenađenja – petsto dinara na poklon umesto dobrodošlice.

Ni to nije sve – odigraj svoj prvi tiket i ukoliko je dobitan, dobijaš dodatni novac, u iznosu dobitka na tiketu.

25 Comments

  1. mozda se Trampu malo stolica poljuljala, al mislim da ostaje on… ko voli ovu vrstu kladjenja pravac u Meridian pritom imaju odlicne bonuse dobrodoslice za nove igrace

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.