Najveće kvote na derbi i poklon 500 dinara samo na jednom mestu

Beograd je sutra epicentar fudbala. I pored izmenjenih okolnosti uoči ovog meča, temperatura lagano raste jer derbi je derbi, kad god da se igra.

olufinalni mečevi Kupa Srbije donose nam „finale pre finala“ – okršaj večitih rivala i utakmicu koja tradicionalno privlači najveću pažnju.
Dodatna zabava čeka te i u Meridian kladionici koja je spremila specijalnu ponudu sa preko 1.500 opcija za klađenje!

Borba za trofej nastavlja se na Banovom brdu gde se sutra od 17 časova sastaju Čukarički i Vojvodina, dok će se tri sata kasnije (20.00) lopta zakotrljati i u Humskoj 1, gde igraju Partizan i Crvena zvezda.

Šampion Srbije nastavlja svoju trku za duplom krunom, premda zadatak ekipe Dejana Stankovića nije nimalo lak jer je protivnik večiti rival, branilac trofeja i četiri puta uzastopno osvajač Kupa.

Mečeve koje igraju Partizan i Crvena zvezda uvek je nemoguće predvideti, pa su i za ovaj duel kvote iznijansirane tako da favorita, gotovo, da nema. Meridian pobedu crno-belih vrednuje kvotom 2.80, a trijumf gostiju 2.70. Opklada na nerešen ishod daje, takođe, odličnu kvotu – 3.20.

Ponuda je sjajna i za meč Čukarički – Vojvodina. Trijumf „brđana“ uplatu množi sa 2.95, dok kvota na „dvojku“ iznosi 2.55.

Za početak vrhunske zabave napravi nalog na meridianbet.rs jer te bez ikakvih uslova na poklon čeka 500 RSD! Ali, to nije sve – ukoliko tvoj tiket postane dobitan, Meridian te časti još jednim dobitkom!

24 Comments

  1. Partizan ima odlicnu priliku da ispegla ono sto je zabrljao protiv Spartaka u Vecitom…Kvota je vise nego dobra, jos ako se odigra sa bonusom, čist keš ostaje u rukama

  2. Obzirom na prosli derbi, koji je bio tuga, ovaj ne bi trebalo da prodje bez golova, mislim da ce Partizan odneti neku minimalnu pobedu

  3. Banovo brdo i Humska ce sutra biti epicentar sportskih dogadjaja, a Meridian epicentar sjajnih bonusa. Treba dobro iskombinovati oboje

  4. Svaki dan novi bonusi u Meridianu,najbolji ste,steta sto sam stari igrac odma bih svih 500 na Zvezdu sutra stavio,odlicna kvota

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.