Španci se vraćaju na tikete, a na ovom mestu te čeka 500 dinara na poklon

Posle tačno tri meseca – fudbal se konačno vraća u Španiju! Sve utakmice u Španiji startovaće minutom ćutanja u znak sećanja na žrtve koronavirusa, bez publike uz sve nephodne zdravstvene protokole.

Od ove sedmice lopta će se na španskim terenima kotrljati skoro svakog dana, zato je vrhunski dobar trenutak da se zabaviš i zaradiš – iskoristi najbolju sportsku ponudu kladionice Meridian!

Do kraja ligaškog dela ostalo je još 11 kola, a sezona se nastavlja utakmicom Sevilje i Betisa. U seviljskom derbiju, Betis je apsolutni autsajder i nema sumnje ko će pobediti na kraju. Meridian trijumf crveno-belog dela Sevilje vrednuje sjajnom kvotom – 1.95.

Najinteresantnije utakmice biće one koje igraju Barselona i Real Madrid, s obzirom na to da dva najveća rivala vode bitku za titulu.

Blaga prednost daje se Barseloni, braniocu trofeja i lideru šampionata. Katalonski klub se posle 27 odigranih kola nalazi na čelu tabele sa 58 bodova, dva više u odnosu na dugoplasirani Real Madrid.

U prilog „blaugrani“ ide i to što Real, zbog radova na rekonstrukciji stadiona, svoje domaće mečeve neće igrati na Bernabeu. Privemeni dom „kraljevskog kluba“ biće maleni stadion Alfredo di Stefano, kapaciteta do 6.000 mesta, a kako će se fudbalska sila poput Reala snaći u „skromnom“ okruženju moći ćemo da vidimo već u nedelju kada dočekuje Eibar. Sasvim solidnih 1.66, koliko plaća pobeda Kraljeva uz barem tri gola na meču, ne ostavljaju puno prostora za razmišljanje.

Prvi zvanični test posle pauze Barsa će imati u subotu, u gostima Majorki. Pobeda ekipe Kikea Setjena ne sme se dovesti u pitanje. Pored već viđene „dvojke“, kladionica Meridian spremila je još 800 različitih opcija za kladjenje na ovaj meč.

Priroda se obnavlja, fudbal se vraća u normalu – zato iskoristi trenutak, registruj se na meridianbet.rs i na poklon te čeka 500 dinara za tvoj novi početak. I to nije sve – ukoliko tvoj prvi tiket postane dobitan – Meridian te časti još jednim dobitkom!

34 Comments

  1. Primera se vraca punom snagom. Hendikep je samo igrati bez publike, ali se nadam da ce pauzu opravdati golovima GG3+ je moje ocekivanje, uz bonus su vece sanse za dobitak

  2. Mislim da ce ipak Real ove godine osvojiti La Ligu. 1&3+ dolazi sigurno, bez obzira sto se na Bernabeu ne igra

    • Znam da u meridianu mozes bukvalno na sve da se kladis.Ako nesto nema u ponudi uvek mozes kroz slobodnu igru da trazis. Daju dobre kvote i na slobodnoj igri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.