Tiket dana (sreda, 10.06.2020)

tiket dana

Danas je baš bogat dan. Naravno da će večiti derbi u polufinalu KUpa Srbije biti u centru pažnje, ali biće tu i dosta drugih utakmica, što prvenstvenih, što u Kupvima. Ovako izgleda naš predlog.

Partizan – Crvena zvezda – 0-2 @ 1.78 u Meridianbet

Žreb je hteo da se dva naša najbolja tima nađu u polufinalu Kupa. Prošle godine su igrali u finalu, a slavio je Partizan na ”Rajku Mitiću” sa 1:0 golom Bojana Ostojića. Zvezda je odbranila titulu, uzela je treću u nizu, ali crno-beli imaju četiri uzastopna trofeja u Kupu. Onaj iz 2017. ukrasili su i titulom, i tako stigli do duple krune koja je izmicila komšijama s druge strane brde u prethodne dve sezone. Sada su se momci Dejana Stankovića naoštrili da najzad ”pokupe” i ovaj pehar. Odigrali su dobro u dve utakmice posle prinudne pauze, a navijače je posebno oduševila efikasnost pošto su Radu i Radniku dali ukupno devet golova. Nešto manje efikasni bili su u Inđiji u četvrtifalu Kupa, ali je najvažnije bilo da su pobedili. Partizan je lako izašao na kraj sa Lučancima u prvenstvu, ali je u subotu izgubio u Subotici od Spartaka i to posle preokreta. Ipak, treba reći da je trener Savo Milošević iskoristio priliku da odmori nekoliko igrača, pa u protokolu nije bilo Natha, Markovića i Uroševića. Uvek je nezahvalno prognozirati derbi, a ovo je jubilarni 200. Partizan je u poslednje vreme bolje prolazio u međusobnim okršajima, pa je tako Crvena zvezda dobila samo dva od prethodnih 14, računajući i Kup i prvenstvo. U istom intervalu Partizan je slavio na pet, dok su ostali završeni nerešenim ishodom, kao i onaj poslednji na stadionu Zvezde, neposredno pre prekida prvenstva. Tada nije bilo golova, a sumnjamo da će ih i sada, zbog važnosti meča, biti mnogo više. Naš predlog je igra 0-2 gola, a koeficijent za nju u kladionici Meridianbet iznosi 1.78.

LASK – Rapid – GG @ 1.67 u 1xbet

Posle oduzimanja šest bodova od strane Saveza LASK kao da je potonuo. Odmah u prvoj utakmici poraženi su od Hartberga na svom terenu i rekli definitivno zbogom tituli šampiona. Njih je pandemija najviše oštetila, jer da nije bilo prekida, kako su igrali tada, lako je moglo da se dogodi da pehar napokon napusti vitrine Salcburga. Sada timu iz Linca ostaje da pokušaju da dođu do još jedne vicešampionske i onda da se kroz kvalifikacije domognu Lige šampiona, što im nije pošlo za rukom prethodnog leta. U nedelju su igrali derbi sa Volfsbergerom, vodili su sa 2:0, ali su bod spasili tek u sudijskoj nadoknadi, na kraju je bilo 3:3. Sada su tek na mestu, ali samo sa bodom zaostatka za drugoplasiranim Volfsbergerom. Rapid je deklasirao Šturm u Beču, bilo je 4:0 i dolazi u Linc po nastavak serije. Bečlije su na deobi drugog mesta i njihova je želja da se plasiraju u kvalifikacije za Ligu šampiona. Napašće grogirani LASK i pokušati da dođu do pobede. Biće ovo vatren okršaj, a golova će biti na obe strane. Naš predlog je gol-gol, a koeficijent u kladionici 1xbet iznosi 1.67.

Legija – Arka – 1/1 @ 1.72 u Bet365

Tim iz poljske prestonice hita ka tituli. Prošle godine ona je neplanirao otišla u Gljivice, a Legija nije osvojila nijedan trofej, s obzirom da je KUp pripao Lehiji iz Gdanjska. Sada Legija čvrsto drži čelo tabele na dva kola pre kraja regularnog dela prvenstva. Tim iz Varđave ima devet bodova više od drugoplasiranog Pjasta i trebalo bi da se dogodi čudo i pored toga što se igra još sedam kola u plej-ofu, pa da izgube titulu. Naravno, ostaje im da pobede u dve preostale utakmice i sačuvaju prednost, ili je eventualno povećaju. U prošlom kolu igran je najveći derbi poljskog fudbala, u Krakovu je Visla, koja odavno nije konkurentna u ligi, dočekala Legiju. Vodio je domaćin, ali je pobeda pripala gostima, na kraju je bilo 3:1. To je bilo treće uzastopno gostovanje Legije od nastavka sezone, i na sva tri su pobedili, jednom u Kupu i dva puta u prvenstvu. Arka iz Gdinje je stigla do kapitalno važnih bodova u duelu sa Šljonskom. I oni su do pobede došli nakon preokreta, a sada se nalaze na 15. mestu. Ipak, sustigli su ekipe ispred njih, pa im ostaje da posle plej-auta obezbede opstanak. Teško da mogu očekivati neki bod u Varšavi, pa će ih morati potražiti na drugom mestu. Jesenas je Legija slavila u Gdinji sa 1:0, a sada bi trebalo da bude i ubedljivija. Naš predlog je prelaz 1/1 za koji u kladionici Bet365 dobijate koeficijent 1.72.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Bet365 iznosi 5.11.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.