Tiket dana (četvrtak, 11.06.2020)

tiket dana

Nešto slabiji dan kada je ponuda u pitanju, ali smo to za četvrtak već navikli. Daleko od toga da se ne može sastaviti tiket, ali nekog velikog izbora nemamo. Ovo je naš predlog.

Sevilja – Betis – T12+ @ 1.93 u Meridianbet

Nismo mogli da zamislimo bolji novi početak španske La Lige od utakmice gradskih rivala iz Sevilje. Jedan od najvećih gradskih derbija na svetu igra se na stadionu ”Sančez Pishuan”, domu fudbalera Sevilje. Taj stadion udaljen je od rivalskog ”Benito Viljamarina” tri kilometra, ali time je draž ovog duela još veća. Sevilju je prekid zatekao na trećem mestu sa 47 bodova. Dve prvoplasirane ekipe, Barselona i Real, daleko su odmakli, ali to treće mesto izuzetno je ugroženo pošto su im za petama Sosijedad i Hetafe sa po bodom manje, odnosno Atletiko sa dva boda minusa. Borba za Ligu šampiona biće beskompromisna jer na nju računa i ekipa Valensije. Što se Betisa tiče oni su sakupili 33 boda i trenutno su na 12. mestu. Teško je očekivati neki značajniji rezultat u ovom šampionatu, ali im ni opstanak nije ugrožen. U prethodnom kolu, odigranom još 8. marta, Betis je napravio sjajan rezultat pobedivši Real iz Madrida na svom ”Benito Viljamarinu”. Tim trijumfom prekinuli su niz od šest utakmica bez pobede, pa ispada da ih je pandemija prekinula baš kada su izašli iz ”kanala”. U prvom delu sezone Sevilja je slavila u gostima protiv Betisa sa 2:1 i pred ovaj meč važi za favorita. Na poslednje četiri utakmice u La Ligi Sevilja je postigla čak 11 golova, pa očekujemo da budu efikasni i sada. Naš predlog je igra domaćin daje dva gola a koeficijent za njega u kladionici Meridianbet iznosi 1.93.

Inter – Gorica – 1 @ 3.75 u Bet365

U prvoj utakmici 28. kola hrvatskog šampionata Inter u Zaprešiću dočekuje Goricu. Za domaćina je ovo možda i poslednja šansa da izbegne najgore, a to je selidba u Drugu ligu. To što su trenutno pretposlednji nije nikakvo iznenađenje, s obzirom da su vezali šest uzastopnih poraza. U prvom kolu posle nastavka gostovali su na ”Poljudu” i bili nadomak senzacije, ali je sudija sprečio iznenađenje pa je Hajduk slavio sa 2:1 golom u 97. minutu. Gorica je u zlatnoj sredini, ne može mnogo gore, ali ima solidnu zalihu bodova i ne mora da strahuje za svoj status. U prošlom kolu uzeli su bod na gostovanju u Koprivnici, pa sada imaju tri devetke, po devet pobeda, poraza i remija. Ekipu iz Nove Gorice gledaćemo u eliti i naredne sezone, a da li će im društvo praviti Inter iz Zaprešića umnogome će zavisiti od ovog meča. U tri meča odigranih u aktuelnoj sezoni dva puta je bilo nerešeno, a jednom je slavila Gorica. Očekujemo da Inter da sve od sebe i pobedi nezainteresovanu Goricu, mada su gosti kvalitetniji sastav. Kvota na pobedu domaće ekipe je odlična i u kladionici Bet365 iznosi 3.75, pa vredi malo rizikovati.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 7.24.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.